Un oraș din Banat, împânzit de camere de supraveghere, inclusiv cu focalizare pe numerele de înmatriculare ale mașinilor

Un oraș din Banat, împânzit de camere de supraveghere, inclusiv cu focalizare pe numerele de înmatriculare ale mașinilor

Sistemul video de monitorizare a municipiului, realizat prin proiectul „Furnizare și montare camere de luat vederi în municipiul Caransebeș”, a fost recepționat miercuri la sediul Poliției Locale, în prezența primarului Felix Borcean, a city managerului Florin Bogdea și a directorului Direcției Strategii, Liviu Jigoria-Oprea!

Sistemul de monitorizare video este compus din 10 camere de luat vederi pentru trafic, cu focalizare pe numerele de înmatriculare ale mașinilor, plus 34 de camere IP bullet cu tehnologie Starlight, 2 NVR (unitate de înregistrare pentru stocarea și gestionarea înregistrărilor) pentru 32 de camere IP, alături de un server.

Potrivit primarului Felix Borcean, „camerele de supraveghere vor putea fi folosite la intrările și ieșirile din oraș, pe străzi și în intersecții pentru monitorizarea traficului, în zonele predispuse la depozitarea necontrolată de deșeuri, dar și pentru depistarea persoanelor care comit infracțiuni”.

CITEȘTE ȘI: Preț cireșe 2022. Cu cât au ajuns să fie vândute. Un kg costă și 175 de lei!

Valoarea totală a proiectului este de 156 567, 01 lei cu TVA, bani care provin în întregime de la bugetul local al municipiului. Proiectul a fost realizat de firmele 4home și RDS, conform caon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *