Un sat din Timiş este izolat de restul judeţului! Ca să ajungă în centrul de comună, oamenii ocolesc 30 de kilometri, prin Arad

bulza 1

Un drum din Timiş s-a împotmolit la… Romsilva, iar un sat a rămas și acum izolat de restul județului, de parcă s-ar mai afla încă în secolul al XIX-lea.

Distanța dintre satul Groși și Bulza (comuna Margina), de 14,5 kilometri, nu a fost nici acum acoperită cu asfalt, astfel că este necesar un ocol de 30 de kilometri, prin județul Arad, pentru a ajunge în acest colț îndepărtat al Timișului.

Cei care vor să ajungă de la Margina la Bulza pe șosea trebuie să treacă în județul vecin, pe un drum care trece prin satul Căprioara.

Primarul din Margina, Ionel Costa, explică situația: „Acum doi ani am dorit să facem drumul până la Bulza, pe o lungime de 14,5 kilometri, așa că am aprobat transformarea lui din drum comunal în drum județean. Am avut și bani, și proiect, dar un singur acord ne-a lipsit, cel de la Romsilva. În această primăvară am făcut, din nou, demersuri, la premierul Grindeanu, să ne sprijine ca să putem asfalta, în sfârșit, drumul”.

În Bulza locuiesc doar câteva familii, dar mulți timișoreni și-au achiziționat aici case de vacanță. Chiar dacă pare ciudat, pe unii îi atrage tocmai faptul că nu au semnal la telefonul mobil, astfel că pot petrece, din când în când, câteva zile în mijlocul naturii, fără să fie stresați de nimeni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns