Un român și-a lăsat cardul în bancomat şi 5.000 de euro în fanta aparatului: „Cetăţeanul o luase la fugă”

Un român și-a lăsat cardul în bancomat şi 5.000 de euro în fanta aparatului: "Cetăţeanul o luase la fugă"

Un român a uitat complet ce trebuia să facă, în faţa unui bancomat, lăsând în aparat atât cardul, cât şi banii pe care încerca să îi depună în cont, 5.000 de euro. S-a întâmplat în Iași, unde bărbatul încercase să depună în cont suma de 5.000 de euro, doar că aparatul avea o limită de depunere, iar suma nu a putut fi înregistrată de bancomat în cont, iar banii au fost scoşi înapoi pe fanta aparatului.

Dintr-un motiv încă necunoscut, proprietarul banilor pur şi simplu a plecat din faţa bancomatului, uitând atât cardul în locaşul destinat, cât şi banii, 5.000 de euro, în fanta aparatului.

În scurt timp, un ieşean a ajuns în faţa bancomatului, descoperind teancul de bani care aştepta să fie ridicat. Omul spune că nu a stat prea mult pe gânduri şi a anunţat Poliţia.

„Domnul Radu (50 ani), din mun. Iaşi a mers la un bancomat de pe str. Cuza Vodă, din mun. Iaşi pentru a retrage o sumă de bani. A observat în fanta de eliberare a banilor peste 5.000 de euro, dar nicio secundă nu s-a gândit să şi-i însuşească, ci a sunat iniţial la poliţie, iar apoi a informat şi reprezentanţii unităţii bancare despre acest fapt. Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Iaşi apreciază gestul ieşeanului, care devine astfel un exemplu de urmat pentru membrii comunităţii”, au spus reprezentanții IPJ Iași.

Continuarea pe observatornews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Ilie de la Scularie 6 februarie 2021
Fake ,nu există în Romanica bancomat să dea sume mari de bani ,maxime sunt 3000 lei noi,indiferent de bancă, apoi euro nici atît.Afara în unele țări suma maximă de luat sunt intre 2000 și 3000 euro cu card de firmă, asa că este un mare Fake News.
Dan 5 februarie 2021
F.frumos........