Un român a spart un yacht de lux, a mâncat şi a băut tot ce a găsit la bord, a adormit şi a scufundat ambarcaţiunea

yacth

Un român a spart un yacht de lux, a mâncat şi a băut tot ce a găsit la bord, a adormit şi a scufundat barca, într-un port din Belgia. Proprietarul l-a găsit dormind şi cu apa de un metru în cabină.

Proprietarul unui yacht care era ancorat la Mercatordok a avut surpriza să-şi găsească barca scufundată, vineri de dimineaţă. A urcat la bord şi apa era de un metru. În cabină dormea un bărbat, care s-a trezit şi l-a ameninţat cu un cuţit, apoi a fugit.

Bernard se uita la yachtul lui, Callisto, şi se îngrozea: „Am muncit 11 ani la el, să arate perfect.”, a declarat bărbatul pentru hln.be. 5.000 de litri de apă erau înăuntru bărcii, dar nu era apă de mare, ci apă dulce. Rezervorul de apă potabilă al yachtului era gol.

Pompierii au reuşit să scoată toată apa, dar daunele sunt totale Toate echipamentele, nou nouţe, sunt distruse.

Poliţia l-a identificat pe român şi l-a arestat. Acesta a fost ulterior eliberat şi a fost citat în faţa unui judecător.

Românul e rezident în Belgia, şi din câte se pare, a urcat pe yacht, a mâncat şi a băut, s-a îmbătat bine, l-a luat somnul şi a uitat un robinet pornit. Când a fost găsit de proprietar, de frică, l-a ameninţat cu un cuţit şi a fugit, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *