Un primar timişean a stârnit invidia celorlalţi edili din judeţ

La publicarea celei de a doua liste a finanțărilor prin Programul Național de Dezvoltare Locală, prin câștigarea a patru proiecte, un primar din Timiş a stârnit invidia edililor din județ.

Unității administrative pe care o conduce i s-au alocat din fonduri guvernamentale, pentru extinderea reţelei de apă uzată, reabilitare, modernizare şi dotare grădiniţă, modernizare şi dotare școală gimnazială și construire dispensar medical, cea mai mare sumă, în total 25,9 milioane de lei.

Rămasă în întârziere atât în privința infrastructurii, cât și în privința stării clădirilor publice, care nu mai corespund nevoii actuale a comunității locale, prin aceste proiecte recuperează timpul pierdut.

Primarul comunei Biled, Cristian David, declară că imboldul de a depune solicitări de finanțare a venit din faptul că unitatea teritorială nu are resurse și nu se poate dezvolta doar din bugetul local. Sumele câștigate înseamnă, cumulate, bugetele proprii de investiții ale primăriei pe următorii 50 de ani.

Cristian David spune că „este mândru că a reușit să atragă aceste finanțări pentru mai binele locuitorilor în fruntea cărora se află”. „Am avut curaj când am inițiat aceste proiecte și mi-am asumat și riscuri, dar sunt bucuros, căci ele vor schimba fața comunei.”

Că lucrurile încep să meargă pe făgașul cel bun la Biled o arată și amănuntul că numeroasele scaune pentru cetățeni din sala de ședințe a consiliului local rămân în ultima perioadă neocupate. Acum e liniște la ședințe și nu mai sunt dezbaterile interminabile de altădată, pro și contra oricărei inițiative, iar patima politică a ajuns în fază stabilă de acalmie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
nu vreau sa-ti spun 15 septembrie 2017
Baiat frumos cu paloșul gros!Domnule Ioan ce te bagi d-ta ca musca-n lapte, nu ne priveste de strada matale, cumpara-ti cizme domne, galben cu albastru, daca nu-ti convine........ Tu chiar nu stii ca mai importante sunt cladirile mentionate in articolul propagandistic de mai sus?Ai uitat, nea Ioane, 6 case-n p**a mea le vinde si se va muta si se c*c* in strada ta, fi-ţi-ar strada a dracu, pardon a voastra .... a noastra!Acu Cristinel baiatul se mandreste in tot satul si tare se mai fălește de invidia altora starneste!Mai nea Ioane nu fi suparat cum e multa lume in cel sat ca la Cristinel amu mana grebla se facu!
IOAN 15 septembrie 2017
Biledul este singura comuna care are doar doua strazi asfaltate,restul sunt gropi si buruieni. intradevar starneste invidia celorlalti edili care au toate strazile asfaltate