Un primar din Timiş dă răspunsurile la Sfânta Liturghie

alin nica1

Un primar din Timiș dă, duminică de duminică, răspunsurile la Sfânta Liturghie. Se întâmplă la biserica ortodoxă română cu hramul ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” din Dudeştii Noi, unde primarul Alin Nica este bas-bariton în corul mixt.

CITEŞTE ŞI:
Moment penibil în emisiunea lui Dan Negru

Edilul este cunoscut în întreaga țară după ce a apărut, de-a lungul timpului, la mai multe concursuri, ajungând până în finala națională pentru Eurovision. ”Am fost la Battle of Songs, unde am câștigat. Un an mai târziu, în 2009, am ajuns în finala națională de la Eurovision. Acum doi ani am fost la Vocea României”, spune primarul din Dudeștii Noi.

Din lumina reflectoarelor, în podul bisericii

alin nicaDupă ce a avut apariții televizate, a înregistrat mai multe piese și a realizat câteva videoclipuri, Alin Nica a urcat în podul bisericii pentru a cânta pentru Dumnezeu. Corul bisericii ortodoxe din Dudeştii Noi s-a înfiinţat în urmă cu opt ani, la iniţiativa primarului și a preotului paroh.

Alături de soția sa, de dascăli din comună, oameni de afaceri și alți dudeșteni cu voce bună, Alin Nica repetă regulat cântările bisericești.

”Suntem 15 persoane. E un cor mixt. Avem repetiții săptămânal. Pe lângă slujbele bisericești, corul participă și la diverse manifestări. Săptămâna trecută am fost la Festivalul Românilor din Voivodina, în Serbia, unde ne-a însoțit și ansamblul Dudeșteana”, spune Alin Nica, în vârstă de 34 de ani, cel mai tânăr membru al grupului coral.

AFLĂ MAI MULTE DIN EDIŢIA TIPĂRITĂ DE VINERI, 28 august, A COTIDIANULUI RENAŞTEREA BĂNĂŢEANĂ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *