Un primar a accesat, altul este premiat

Premierea de către Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a şapte primari timişeni a strârnit și unele controverse.

Poziţia cea mai tranşantă a avut-o Ioan Sorincău (foto), fostul edil al comunei Moşniţa Nouă, care a privit cum laurii îi revin actualului primar, Florin Bucur, deşi proiectele europene au fost depuse de fosta conducere.

„În 2015 și 2016 am depus trei proiecte acceptate pentru absorbția de fonduri europene în comuna Moșnița Nouă: modernizare cămine culturale în Moșnița Veche, Urseni și Albina – circa 500.000 de euro; construire creșă în Moșnița Nouă – valoare circa 500.000 de euro; modernizare infrastructură rutieră în Moșnița Veche, Urseni și Albina – valoare circa 1.000.000 de euro.

Tot în 2016, am pregătit un proiect european, acceptat după predarea mandatului de primar, extindere canalizare menajeră în Urseni – valoare circa 1.000.000 de euro.

Am postat acest lucru pentru acuratețea informației, întrucât dintre cei șapte primari premiați, șase au muncit pentru acest rezultat, unul a beneficiat de conjunctură.

Nu am nici o supărare, am instrumentat proiectele pentru că erau necesare comunei, nu pentru un petic de hârtie sau cine știe ce trofeu.

Îi urez actualului primar succes în implementarea lor, mai ales că au trecut mai mult de doi ani de la preluarea mandatului”, a postat fostul primar pe o reţea de socializare.

Ioan Sorincău a pierdut mandatul de primar în urma alegerilor locale din 2016.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un primar a accesat, altul este premiat

  1. Ce mai vrei stai și vezi-ți de treabă la ACOR ul ăla unde te-au pus tot cei șase tovarăși ai tăi , de fapt pesedeii tăi care sunt de 30 de ani la butoane în primării , vorba lu cia Mielu să-ți iei o pensie , nu mai fă valuri , ați promovat și întreținut clicile locale toți , probabil te mai încearcă nostalgiile și părerile de rău că nu mai ești la greblă . Ai inventat tot felul de angajări pe ACOR iar acum îi bagați prin primării tot cu clica.

Lasă un răspuns