Un preot și-a rupt piciorul în cimitir. El a fost cărat cu sania de enoriași – „Zăpada nu era curățată” (video)

Un preot și-a rupt piciorul în cimitir. El a fost cărat cu sania de enoriași – „Zăpada nu era curățată” (video)

Un preot și-a rupt piciorul în cimitir. El a fost cărat cu sania de enoriași – „Zăpada nu era curățată” (video)

Preotul din comuna Poiana Sibiului a alunecat pe gheață și s-a lovit la picior în timp ce se afla într-un cimitir din localitate.

Acesta a fost cărat cu sania de către enoriași până la mașina care urma să îl transporte la medic. Cimitirul în care se afla nu era curățat de zăpadă, lucru pe care localnicii în reclamaseră cu doar câteva minute înainte ca părintele să alunece, scrie oradesibiu.ro.

Ninsoarea abundentă din weekend a acoperit localitatea Poiana Sibiului. Străzile au fost pline cu zăpadă, iar localnicii au reclamat că nu a fost urmă de plug sau alt utilaj de deszăpezire. Se așteptau să aibă loc accidente, date fiind condițiile în care au arătat drumurile.

CITEȘTE ȘI: “Urgența plenului de îndată”: Blitz-vot de 4 minute în Consiliul Local Timișoara

Într-un cimitir din localitate a fost aceeași problemă. Fiindcă zăpada acoperea toate aleile, oamenii au fost nevoiți să își croiască drum prin omăt. Duminică, preotul din sat și câțiva enoriași se aflau la o pomană în acest cimitir când, la un moment dat, un eveniment nefericit a avut loc. Părintele a alunecat pe gheață și a căzut în zăpadă, lovindu-se la picior.

Înainte ca acest incident să aibă loc, chiar preotul din sat reclama că autoritățile din Poiana Sibiului nu au deszăpezit drumurile și nici aleile din cimitir. „Ceea ce se vede… Asta e organizarea și gospodărirea satului Poiana Sibiului! (…) Mai veniți peste patru ani la alegeri. Dacă ei vă vor vota, să își merite soarta”, a spus preotul, cu doar câteva secunde înainte să cadă.

„Au, piciorul meu, lasă-l! Lasă-l, că iar l-am rupt”, a spus preotul, aflat jos, pe zăpadă.

Imediat, oamenii l-au ridicat pe părinte din zăpadă și l-au pus pe o sanie. L-au cărat câțiva metri până la o mașină, astfel încât să poată fi dus la medic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *