Un poştaş i-a lăsat în lacrimi pe câţiva timişoreni

Poşta Română a anunţat când vor fi distribuite pensiile în luna ianuarie 2022

Un poștaș din Timișoara a adus tristețe în casele unor concitadini după ce nu a mai putut să le ducă oamenilor răvașele. Este vorba despre câțiva timișoreni de pe Bulevardul General Dragalina care, de ceva timp încoace, caută o soluție pentru a-l readuce pe poștaș pe strada lor.

”De când este noul poștaș nu primim tot ce trebuie. Nu ne vin facturile la telefon, de exemplu, însă noi trebuie să plătim și suntem în întârziere. Nu ne vin nici taloanele de pensie. Avem nevoie mare de facturi pentru că ne sună de la companie și ni se spune că am întârziat cu plata. Cupoanele sunt necesare pentru transport. În schimb, e drept, poștașul ne aduce ziarele și alte corespondențe, dar nu chiar toate. Nu am vorbit cu poștașul pentru că e nou, nu știe ce să spună”, afirmă una dintre timișorencele care au sesizat problema.

Despre această situație a aflat și directorul Oficiului Județean de Poștă Timiș, Nicolaie Avram. ”Cunosc problema de pe Dragalina. La mine au fost două doamne și un domn spunându-mi despre ce este vorba. Eu am înțeles că oamenii s-au obișnuit cu un anumit poștaș. Problema este că sectoarele s-au reorganizat, iar unele străzi nu mai sunt pe traseul anumitor factori. O să verific dacă într-adevăr poștașul nu a dus toată corespondența la adreslele respective”, a spus directorul Poștei.

Se pare că poștașul precedent a fost unul foarte îndrăgit de locatarii din zona Dragalina. El mai are puțin până la pensie și, probabil, a ajuns, de-a lungul anilor, să cunoască bine oamenii din zonă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Un poştaş i-a lăsat în lacrimi pe câţiva timişoreni

 1. 🙂
  Poștașii și frizerii bătrâni… Cred că ar fi făcut carieră în psihologie – răbdători în a asculta, zilnic, zeci ori sute de povești irelevante, doar pentru un ciubuc… Deosebirea e că poștașii respectivi mai pierd vremea și la o cafea sau la 50 de pălincă (când vin cu pensia), frizerilor le merge treaba odată cu gura…
  Cei mai penibili sunt, însă, popii… Ăștia, din contră, se grăbesc… de exemplu la sfințitul casei, de Bobotează. Prestează anticipat (de exemplu, „anul acesta”, în câteva cartiere din Lugoj au venit cu talanga încă de prin 29 dec. 2017!)… Sigur, singura concluzie pertinentă ar fi că popii ar trebui reconvertiți în poștași, poștașii în popi, iar frizerii – ăștia-s buni la orice… 🙂

 2. Pärintii mei sänt direct afectati de aceastä situatie.
  Este inadmisibil sä disparä cupoanele de pensii la care sänt atasate si bilete de tren gratuite de care beneficiazä legal.
  Dupä mai multe sesizäri la Oficiul Postal de care apartin si la Oficiul de pensii nu s-a gäsit nicidecum cuponul pierdut.
  O altä vecinä a pärintilor mei este in aceasi situatie.
  O altä problemä este si intärzierea facturilor si bineinteles consecintele de riguare de a fii penalizati,chiar amenitati cä vor fii debransati.
  Exact persoanele mai in värstä care nu au acces la internet si nu se pot deplasa sänt plimbati de la o insitutie la alta.
  O altä problemä care nu tine de Posta Romänä dar este strigätor la cer ca in anul 2018 sä se trimitä de la Oficiul de pensii cupoanele deschise la väzul tuturor cu multe date personale,ceea ce intr-o tarä care se numeste europenä este de neconceput.
  Rog pe aceastä cale sä se revizuiascä situatia de pe B-ul Dragalina deoarece este de competenta Postei Romäne sä angajeze personal räspunzätor si competent.
  Multumesc

 3. Locuiesc pe Barițiu si vecinii de pe Titulescu imi returnau plicuri puse în posta lor cu o întârziere chiar de o lună vin plicurile.Posta trebuie sa raspunda si sa faca angajari sunt atatia oameni care nu au locuri de munca.Este bătaie de joc de mai bine de doi ani de cand sa schimbat poștașul.Oameni nepotriviti nu am nimic personal cu acel postas firav dar nu are calitate si calificarea unui om care sa isi îndeplinească corect sarcinile din fișa postului.?

  1. Degeaba sunt atatia fara loc de munca.Nu vin sa lucreze pentru salariul minim pe economie.La posta vii dimineata si pleci noaptea.Asta nu stie nimeni.Eu sunt salariata la posta .Am avut in ultimul timp 3 concursuri la care nu s-a prezentat absolut nimeni.Iar daca vine cineva,e o persoana in varsta care nu poate face fata.Dar posta fiind o institutie care nu face discriminari,angajeaza pe oricine,indiferent de varsta.Problema e calitatea tot mai slaba a oamenilor care se angajeaza in posta.Nu ai cu cine sa faci calitate.Mai sunt postasii batrani,cu cativa ani panala pensie…..Apoi…potopul daca nu se schimba ceva.Si inca ceva,nu confundati POSTA PARTICULARA,gen Total post,Master Post si ce denumiri or fi mai avand.ei duc scrisori,facturi de gaz…dar nu sunt angajatii postei romane.

 4. Posta Rrromana este o bataie de joc. Conducerea si de la Timisoara dar se cea de la Bucuresti este de o PROSTIE STRIGATOARE LA CER. Se iau masuri care se bat cap in cap, cica pentru eficientizarea activitatii.Posta Rrromana NU FUNCTIONEAZA, este aproape desfintata! Salarii de MIZERIE, cu scuzele de rigoare, personal insuficient si in multe cazuri PARALEL cu activitatea de posta. Jalnic.Pe usa de intrare sunt afise cu posturile vacante… In mai toate zonele judetului ar fi locuri de munca pentru postasi, dar cine se duce pentru 8-9 sute de lei??? Atat de idioti sunt cei din conducere, incat nu inteleg legile fundamentale ale economiei. Sunt doua-trei variante drept explicatie: 1. sunt idioti cei din conducerea postei de la cel mai mare la cel mai mic sef 2. Se fura ca in codru si de aceea nu sunt bani pentru salarii. 3. se doreste FALIMENTAREA postei pentru a acapara niste valori imense -cladiri, material rulant, etc. – Adevarul e ca ne-a batut Dumnezeu cu POsta Rrromana!

 5. Pentru a reuși sa te angajezi la Posta Romană,trebuie “să dai”,așa funcționează sistemul…și atunci ne miram că ajung persoane incompetente pe anumite posturi.Lucrurile nu pot funcționa când s- a ajuns in punctul de a intra inclusiv pe un post de poștaș cu “cunoștințe”sau cu altele…și oameni care au fost “o viața” sunt dați la o parte…Poate intr-o zi cineva își va deschide ochii cu toate că la cum funcționează in general sistemul,chiar nu a-și crede ca este posibil??

Lasă un răspuns