Un pompier din Timiș, aflat în timpul liber, a salvat viața unui rănit grav într-un accident rutier

Un pompier militar timișean, aflat în timpul liber, a salvat, duminică, viața unui motociclist, victimă a unui accident rutier petrecut ieri, pe DN 76, la ieșire din municipiul Beiuș, județul Bihor.

CITEȘTE ȘI: Întâlnire pe tema economiei sociale

Potrivit ISU Bihor  plutonierul major Ungureanu Ionuț, subofițer în cadrul Stației de Pompieri Deta din cadrul I.S.U„Banat” al județului Timiș, aflându-se în tura liberă se îndrepta cu mașina personală dinspre Beiuș spre Oradea. Acesta observând ca în fața lui s-a produs un accident rutier, între o autoutilitară și o motocicletă, a dat dovadă de viteză de reacție și a apelat imediat numărul unic de urgență 112, unde a anunțat evenimentul, oferind informații foarte importante. În același timp, acesta a alergat spre locul accidentului, unde cu profesionalism, împreună cu alți participanți la trafic, au reușit scoaterea victimei de sub roțile din spate a camionetei. Pompierul militar a oferit, imediat primul ajutor medical, până la sosirea echipajelor de intervenție, care ulterior l-au transportat cu un elicopter SMURD la U.P.U. Oradea.

„Plutonier major Ungureanu Ionuț a reiterat, printr-un gest profund uman și de responsabilitate civică, faptul că pompierii militari își trăiesc menirea de salvatori în orice circumstanță, demonstrând că principiile acestei arme nobile nu se opresc la orele de serviciu, ci sunt 24 de ore din 24, în slujba concetățenilor”, mai spun pompierii bihoreni.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un pompier din Timiș, aflat în timpul liber, a salvat viața unui rănit grav într-un accident rutier

  1. La cum gonesc șoferiide camionete și dubite, ar merita biciuiti la drumul mare… Te omoară nevinovat, cu tot cu familie

Lasă un răspuns