Un pompier a salvat viaţa unei fetiţe de 2 ani. Micuţa nu respira

pompier 3

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana a anunţat, vineri, că pompierul bihorean Ciprian Petruţ a salvat viaţa unei copile de doi ani.

„Sâmbătă, 23 noiembrie, în jurul orei 17, în timp ce se întorcea de la Oradea, deplasându-se cu autoturismul spre casă (situată în Marghita), trecând prin localitatea Tămăşeu, pompierul militar Petruţ Ciprian a observat un grup de oameni agitaţi, adunaţi în jurul unui copil întins pe jos. Militarul a oprit imediat maşina, îndreptându-se rapid spre micuţa victimă, care era în stare de inconştienţă”, a transmis, printr-un comunicat, maiorul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

Militar în cadrul staţiei de pompieri Săcueni, plutonierul major i-a acordat primul ajutor micuţei, reuşind să o salveze.

„Evaluând numaidecât situaţia, plutonier major Petruţ a constatat că fetiţa nu mai putea respira, astfel că, a luat-o pe micuţă în braţe şi i-a acordat măsurile de prim ajutor care se impuneau, reuşind în câteva secunde să o salveze, readucând-o în stare de conştienţă. După sosirea echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean la faţa locului, Petruţ Ciprian a continuat, împreună cu cadrele medicale, să-i acorde fetiţei îngrijiri de specialitate, până în momentul transportării acesteia la spital”, se mai precizează în comunicatul ISU Crişana.

Reprezentanţii ISU Crişana transmit că după ce a ajuns acasă, pompierul salvator şi-a strâns în braţe fetiţele, în vârstă de 2 ani şi 6 ani, potrivit publicaţiei Bihoreanul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un pompier a salvat viaţa unei fetiţe de 2 ani. Micuţa nu respira

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *