Un poliţist care urmărea doi hoţi români, în Germania, a murit călcat de tren

Un poliţist care urmărea doi hoţi români, în Germania, a murit călcat de tren. Hoţii sunt căutaţi şi acum, după două zile de la accident, iar în urma poliţistului au rămas o soţie şi doi copii.

Accident mortal în noaptea de vineri spre sâmbătăt, la Wächtersbach, în Main-Kinzig-Kreis (landul Hesse). Doi agenți din trupele speciale ale poliției germane urmăreau un grup de hoți români, iar în timpul operațiunii, unul dintre poliţişti a fost lovit de un marfar și a murit.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.40 noaptea. La acea oră, un grup de intervenție al poliției descoperise patru hoți români care tocmai comiseseră o spargere, la un magazin cu hrană pentru animale.

Doi dintre suspecți au fost arestați, în timp ce doi au luat-o la fugă. În apropiere sunt linii de cale ferată. Doi agenți s-au luat după ei. Unul dintre ei a fost lovit de tren.

Procuratura din Hanau a deschis o anchetă. Potrivit informațiilor publicate de Bild, victima făcea parte din SEK – Spezialeinsatzkommando – trupele de intervenție ale poliției, din Frankfurt, detașat la Wächtersbach. Lasă în urmă soția și copiii, conform observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Un poliţist care urmărea doi hoţi români, în Germania, a murit călcat de tren

Lasă un răspuns