Un poliţist care urmărea doi hoţi români, în Germania, a murit călcat de tren

politisti germania

Un poliţist care urmărea doi hoţi români, în Germania, a murit călcat de tren. Hoţii sunt căutaţi şi acum, după două zile de la accident, iar în urma poliţistului au rămas o soţie şi doi copii.

Accident mortal în noaptea de vineri spre sâmbătăt, la Wächtersbach, în Main-Kinzig-Kreis (landul Hesse). Doi agenți din trupele speciale ale poliției germane urmăreau un grup de hoți români, iar în timpul operațiunii, unul dintre poliţişti a fost lovit de un marfar și a murit.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.40 noaptea. La acea oră, un grup de intervenție al poliției descoperise patru hoți români care tocmai comiseseră o spargere, la un magazin cu hrană pentru animale.

Doi dintre suspecți au fost arestați, în timp ce doi au luat-o la fugă. În apropiere sunt linii de cale ferată. Doi agenți s-au luat după ei. Unul dintre ei a fost lovit de tren.

Procuratura din Hanau a deschis o anchetă. Potrivit informațiilor publicate de Bild, victima făcea parte din SEK – Spezialeinsatzkommando – trupele de intervenție ale poliției, din Frankfurt, detașat la Wächtersbach. Lasă în urmă soția și copiii, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un poliţist care urmărea doi hoţi români, în Germania, a murit călcat de tren

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *