Video! Un polițist a scos pistolul la un șofer de TIR turc, în vestul ţării

Un polițist a scos pistolul la un șofer de TIR turc, în vestul ţării

Un polițist din Arad a scos duminică pistolul la un șofer de TIR turc, care nu oprise inițial la semnal. Potrivit IPJ Arad, când a fost oprit, șoferul a devenit agresiv prin vorbe și comportament.

Potrivit IPJ Arad, incidentul a avut loc duminică, în vecinătatea bretelei de urcare de pe DN 7 pe autostrada A1 Deva-Nădlac.

Din primele verificări, s-a stabilit că un polițist al Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac a pus în funcțiune semnalele luminoase pentru oprirea unui TIR. Șoferul acestuia însă nu a oprit, continuându-și deplasarea, fiind ulterior oprit pe DN 7, la intersecție cu breteaua de coborâre de pe A1, conform Mediafax.

„Conducătorul auto, un cetățean turc, a coborât din autoutilitară și a devenit agresiv prin vorbe și comportament, motiv pentru care agentul de poliție a întins mâna pentru a păstra o distanță de siguranță. Totodată, a scos pistolul din toc, arma fiind orientată în plan vertical”, au transmis marți reprezentanții IPJ Arad.

CITEŞTE ŞI: O inițiativă a lui Fritz e model pentru alte orașe, deși încă nu știm pentru care

Conform acestora. șoferul a devenit apoi cooperant, a înmânat documentele solicitate de polițist, iar în urma verificărilor nu au fost constatate nereguli.

„Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac, pentru a se stabili dacă au fost încălcate regulile deontologice și luarea de măsuri legale, dacă se impun”, a mai anunțat IPJ Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Video! Un polițist a scos pistolul la un șofer de TIR turc, în vestul ţării

  1. Foarte bine a facut.
    Se da cetateanul nervos jos de la volan si ameninta, injura, etc.
    Vorbeste frumos, daca ai impresia ca ai fost nedreptatit exista instanta.
    Prea injura unii si fac semne prin trafic 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *