O inițiativă a lui Fritz e model pentru alte orașe, deși încă nu știm pentru care

O primă victorie pentru Fritz în dosarul "Organigrama"

O inițiativă a lui Fritz e model pentru alte orașe, deși încă nu știm pentru care. Timișorenii trebuie să știe că edilul-șef Dominic Fritz are și inițiative altele decât majorarea taxelor și impozitelor ori scumpirea groaznică a căldurii și apei calde. Ne referim la inițiative reale și nu la lauda deșartă despre cum rostogolește proiecte inițiate de ex-primarul de veselă amintire Nicolae Robu.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici, de pildă, ia ca model de bună practică inițiativa «Oxigen pentru Timișoara», fapt care-l măgulește pe Fritz.

”Iarna trecută, lansam ”Oxigen pentru Timișoara”, un model comunitar de solidaritate în fața pandemiei COVID, în care Primăria, ONG-uri, donatori și voluntari și-au pus împreună resursele, într-un angajament de lungă durată, pentru a-i ajuta pe cei care fac forme medii spre severe de COVID.

După un an, entuziasmul și efortul depus de voluntari și donatori e la fel de intens ca în prima zi. Împreună, am ajutat 1.280 de oameni, am contribuit la dotarea a două spitale, două centre de vaccinare și a unui centru de transfuzie. Am adunat aproape 1,8 milioane de lei și voluntarii au parcurs peste 10.000 de km pentru a ajunge la fiecare bolnav.

Programul a fost apreciat ca model de bună practică de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, care l-a premiat săptămâna trecută, și alte orașe din România și-au arătat intenția de a-l multiplica în comunitățile lor.

Mă simt recunoscător pentru fiecare minut pe care voluntarii l-au donat pentru a ajuta o viață și vreau să mulțumesc pentru fiecare leu pe care donatorii l-au dat pentru a fi investit în sănătatea semenilor noștri. Continuăm împreună ”Oxigen pentru Timișoara” și dacă vrei să te implici, afli cum pe oxigen.primariatm.ro”, transmite Dominic Fritz pe pagina sa de facebook.

E drept, există timișoreni, și nu puțini, care continuă să-i ceară primarului mai multă căldură în calorifere chiar în comentariile la statusul despre ”Oxigen”. Chestiune care ilustrează, până la urmă, complexitatea doleanțelor și a așteptărilor timișorenilor față de primar.

CITEŞTE ŞI: Cum „salvăm” mâncarea de la Crăciun. Sfaturi de la specialiști pentru a evita risipa alimentară

Dar ce-i al lui e al lui, Fritz are și idei proprii, ba chiar și voluntari entuziaști care se aliniază pentru cauze benefice, cum ar fi combaterea Covid-19, de exemplu. De văzut, de asemenea, care sunt orașele ce vor copia proiectul, căci deocamdată nu le-a nominalizat Fritz, dar să-l credem pe cuvânt de onoare până una-alta.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “O inițiativă a lui Fritz e model pentru alte orașe, deși încă nu știm pentru care

 1. O inițiativă a lui Fritz e model pentru alte orașe
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  O inițiativă a lui Fritz e model pentru alte orașe”Iarna trecută, lansam ”Oxigen pentru Timișoara”Anul asta a lansat frig pentru locuitori orasului Timisoara.Un exemplu de urmat de alte municipi si orase.O initiativa USR

 2. „E drept, există timișoreni, și nu puțini, care continuă să-i ceară primarului mai multă căldură în calorifere chiar în comentariile la statusul despre ”Oxigen”. Chestiune care ilustrează, până la urmă, complexitatea doleanțelor și a așteptărilor timișorenilor față de primar.”
  Ajutati-ma sa inteleg , faptu’ ca oamenii nu vor sa inghete iarna-n casa e o dorinta super complexa?
  =)) aveti idee cat de ridiculos suna?
   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.