Un pilot a furat un avion și l-a prăbușit peste o casă, ca să-și ucidă soţia (Video)

charl vijoen

Un pilot a fost protagonistul unui incident teribil, încheiat cu o tragedie. Bărbatul a furat un avion și l-a prăbușit peste o casă, ca să-și ucidă soția. Pilotul a murit, dar nevasta a scăpat cu viață.

Incidentul s-a produs în Gaborone, capitala statului Botswana. Pilotul era la o petrecere, la un club, împreună cu soția și alți prieteni.

De la ceartă, la tentativă de crimă

Potrivit martorilor, cuplul s-a luat la ceartă, iar pilotul, care era beat, și-ar fi lovit soția. Furios, individul a plecat apoi de la petrecere.

Ceea ce nu bănuiau cei prezenți e că individul, care e instructor de zbor, s-a dus la aerodromul unde lucrează și a furat un avion, decis să-și omoare soția prăbușind aparatul de zbor peste clădire.

Potrivit ziarului sud-african The Citizen, pilotul și-a sunat mai întâi un prieten, ca să afle exact unde e soția sa. Prietenul și-a dat seama de intențiile bărbatului și i-a evacuat pe toți cei aflați în casă, la petrecere.

Soţia a scăpat, pilotul a murit

Momentul în care pilotul zbura cu avionul către locul unde se afla soția a fost filmat de un martor. Câteva minute mai târziu, avionul pe care bărbatul l-a furat s-a prăbușit peste clădire. A distrus complet casa și 11 mașini parcate în apropiere, scrie observator.tv.

Cei prezenți la petrecere au reușit să scape cu viață, inclusiv soția pilotului, pe care el voia să o ucidă. Pilotul a murit în incident.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un pilot a furat un avion și l-a prăbușit peste o casă, ca să-și ucidă soţia (Video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *