Un pas spre normalitate, la o școală din Timișoara

Astăzi, în prezența primarului Timișoarei, Nicolae Robu, au fost inaugurate lucrările realizate la intrarea secundară în Școala Gimnazială nr. 27 din Timișoara.


CITEȘTE ȘI: Zăpadă de 4 metri la munte. Imagini ireale pe Transalpina, în luna mai (Video)

 


În acea zonă, de câțiva ani, era o groapă de gunoi, un adevărat focar de infecție. Intrarea în unitatea de învățământ era blocată, iar accesul pompierilor ar fi fost imposibil în cazul vreunei nenorociri.

Mai mult, copiii nu aveau trotuar și nici trecere pentru pietoni. La inițiativa Aurorei More Pricop, din cadrul Consiliului Consultativ de Cartier Dâmbovița, s-a realizat un proiect care a fost semnat pentru finanțare de primarul Timișoarei.

Astfel, groapa de gunoi a dispărut, s-a deblocat accesul secundar în școală, iar elevii au acum un trotuar, o trecere pentru pietoni cu limitator de viteză pentru șoferi, iar în zonă a fost montată și o cameră de supraveghere.

În Școala 27 se desfășoară programul ”Plantăm să creștem mari, plantăm o faptă bună”, care se află la a III-a ediție.

În cadrul acestui program a fost realizat proiectul de care beneficiază acum elevii. Coordonatori de proiect sunt viceprimarul Dan Diaconu, Culiță Chiș, șeful Direcției edilitare din cadrul primăriei, Adrian Bere Semeredi, director Direcția mediu, Autora More Pricop – Consiliul Consultativ de Cartier Dâmbovița.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un pas spre normalitate, la o școală din Timișoara

  1. Dupa titlu am crezut ca s-a construit o scoala noua, sau macar o extindere a cladirii existente. Lucruri pe care un bun gospodar le face in jurul casei au ajuns subiect de ziar. Cititi titlurile ziarelor din epoca comunista, rar veti gasi asa „mareata realizare”.

    1. Dacă ne gândim că această scoală functinează de vreo 50 ani fară acces pompieri si fară treceri de pietoni pentru copii,putem spune că e o realizare facută de un gospodar care a lipsit zeci de ani din oraș.

Lasă un răspuns