Un partid mic, cu planuri mari

UNPR este conştient că nu are anvergura formaţiunilor politice care domină acum scena politică, însă doreşte să rămân activ şi chiar să-şi dubleze scorul electoral.

CITEȘTE ȘI: Urmează două săptămâni de ger și ninsori. Vești proaste de la meteorologi

Scrutinul europarlamentar şi cel prezidenţial din acest an nu sunt tocmai ţintele cele mai importante pentru UNPR, care vrea să se concentreze îndeosebi pe alegerile locale de anul viitor.

„Suntem, într-adevăr, un partid mic, dar nu am ajuns în situaţia de pieire.

CITEȘTE ȘI: Teren pentru tineri 2019. Cum pot obţine tinerii terenuri gratis de la primărie

La următoarea conferinţă naţională se va decide calea pe care o va urma partidul, dacă vom intra în alianţe sau colaborări cu alte formaţiuni, noi fiind un partid de centru, centru-stânga.

S-a văzut că unificarea de faţadă cu PMP ne-a adus numai dezavantaje. Pentru europarlamentare şi prezidenţiale vom vedea care va fi orientarea şi candidaţii UNPR, dar obiectivul principal rămâne dublarea numărului de aleşi în scrutinul local din 2020.

CITEȘTE ȘI: A murit nevinovat! Tânăr de 21 de ani, ucis de un şofer de BMW fără permis şi beat turtă la volan!

Noi suntem conştienţi că tentaţiile pentru marile partide sunt mari, dar cu siguranţă există oameni neafiliaţi politic care pot veni în UNPR, pentru a asigura un echilibru în localităţile lor.

Dacă se va trece la alianţe sau fuziuni, vom fi deschişi pe culoarul de centru-stânga şi îi rugăm pe cei care doresc să rămână alături de noi să ne anunţe din timp şi îi aşteptăm pentru rezolvarea problemelor pe care le întâmpină”, a declarat Nicolae Oprea, vicepreşedinte UNPR Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un partid mic, cu planuri mari

Lasă un răspuns