Un parlamentar din Ucraina spune că Iohannis va merge la Kiev

Cum face Klaus Iohannis economie la curent. Ce temperatură are în casă și la ce trucuri apelează pentru a evita facturile mari

Un parlamentar din Ucraina spune că Iohannis va merge la Kiev

 

Klaus Iohannis pleacă în Ucraina! Președintele va fi însoțit de mai mulți lideri europeni printre care președintele Franței – Emanuel Macron, cancelarul Germaniei – Olaf Scholz și premierul Italiei – Mario Draghi.
Klaus Iohannis va face o vizită la Kiev, potrivit unor surse ucainene.

CITEȘTE ȘI: Femeile din Polonia vor fi obligate să raporteze dacă sunt însărcinate | Ministrul sănătății a înființat un ”registru de sarcină”

Preşedintele Franței, Emmanuel Macron, se va afla marți, 14 iunie, în România. Macron va vizita baza militară de la Cincu (jud.Brașov), unde s-a constituit grupul de luptă al NATO sub conducerea Franței. La Baza militară de la Cincu se va întâlni cu militari francezi staţionaţi.

Marţi seară, preşedintele Franţei se va întâlni cu militari francezi staţionaţi în Baza aeriană Mihail Kogălniceanu, iar miercuri dimineaţă va avea o întrevedere, în acelaşi loc, cu preşedintele Klaus Iohannis.

Miercuri, 15 iunie, Macron se va afla în Republica Moldova, pentru a-și arăta solidaritatea față de aliații europeni care sunt cei mai expuși la războiul din Ucraina. Aici va avea, miercuri, o întâlnire cu preşedintele Maia Sandu.

Un anunț oficial despre o posibilă vizită la Kiev săptămâna viitoare nu a fost încă făcut, însă este posibil să aibă loc la finalul acestei luni.

„O vizită a şefului statului francez în Ucraina urmează să aibă loc la o dată care nu a fost încă stabilită, în momentul în care această vizită îi va fi utilă preşedintelui Zelenski”, a precizat Palatul Elysee, conform realitatea.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *