Un oraș din Timiș se pregătește de sărbătoare. Vedeta incontestabilă a manifestării va fi îndrăgitul cântăreţ Aurel Tămaş

Un oraș din Timiș se pregăteşte de sărbătoare. Sâmbătă, în 26 mai, şi duminică, în 27, oamenii din Recaș,  localitatea timişeană cu vin bun şi struguri de soi se vor bucura, ca în fiecare an, de Zilele Oraşului, puse la cale de primărie şi consiliul local.

Sâmbătă, de la ora 17, publicul este aşteptat cu mic, cu mare, la spectacolul susţinut de soliştii vocali Ghiță Călţun Brancu, Vanesa Jarja şi Alex de la Orăştie, iar duminică, de la aceeaşi oră, atmosfera va fi întreţinută de interpreţii Paula Paşca, Lena Miclăuş împreună cu Septimiu Marişca, de Ștefan Muntenaş, acompaniați de formația condusă de Ilie Paşca.

Vedeta incontestabilă a manifestării va fi îndrăgitul cântăreţ Aurel Tămaş, care, împreună cu trupa de artişti care îi asigură acompaniamentul, îi va delecta pe recăşeni şi pe oaspeţii acestora cu muzică populară, dar şi cu câteva dintre cele mai cunoscute şlagăre ale sale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Alin 21 mai 2018
In ce zi si la ce ora canta Aurel Tamas?