Revanşa lui Titu Bojin, fost mare lider judeţean din Timiș

bojin 1

Sunt momente în viaţă când simţi că totul se prăbuşește şi că pământul îţi fuge de sub picioare. Succesul începe să te părăsească, cunoscuţii nu te mai salută, prietenii îţi întorc spatele, iar duşmanii radiază de fericire.

Pentru oricine, e cumplit să treacă prin asemenea clipe, dar asta nu înseamnă că fiecare nu visează la o revenire spectaculoasă, la o revanşă care să îi dea din nou aripi. E în firea lucrurilor ca omul să spere că va veni ziua în care va avea iarăşi succes şi să viseze la momentul acela sublim al renaşterii.

Cum ar arăta acea zi ca ea să fie perfectă? Păi, cel mai important ar fi ca alături de tine să fie cât mai multă lume, dar nu fiteşcine, ci oameni importanţi din judeţ, din regiune sau chiar de la Bucureşti.

Să fie atât de mulţi, încât să nu existe scaune pentru toţi şi să nu aibă loc la o poză de grup. Să reuşeşti să îi aduci pe toţi laolaltă la un eveniment al tău şi să te privească admirativ, cu respect şi, de ce nu, chiar cu dragoste. Aşa ar arăta ziua perfectă a revanşei, îndelung aşteptată şi sperată în mintea fiecăruia.

A, să nu uităm data mult-visată. Când să fie ea? Păi, cel mai potrivit moment ar fi chiar de ziua de naştere, pentru a-ţi face cadoul perfect. Dar mai bine cu o zi înainte de aniversare, pentru a te trezi de ziua ta savurând momentul, conştient că nu a fost un vis şi că totul s-a întâmplat cu adevărat.

Pare o utopie acest scenariu, dar câteodată el se mai şi întâmplă. Exact prin asta a trecut Titu Bojin, fost mare lider judeţean, în prezent directorul Administraţiei Bazinale de Apă Banat. Inaugurarea Palatului Apelor de săptămâna trecută a fost transformată de Bojin într-un eveniment aproape fără precedent, în care toată crema regiunii de vest, başca o serie de şefi de la Bucureşti, au venit la sărbătoarea lui Bojin, fixată chiar cu o zi înainte ca acesta să împlinească 65 de ani, ca în visul acela dulce al revanşei.

Desigur, inaugurarea era un moment important pentru oraş, dar nici pe departe de o asemenea anvergură încât să reclame prezenţa atâtor somităţi la Timişoara.

Practic, putem spune că în 17 mai nu am asistat la inaugurarea Palatului Apelor, ci la revanşa lui Bojin, a omului care a vrut să arate că visele frumoase pot deveni realitate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “Revanşa lui Titu Bojin, fost mare lider judeţean din Timiș

  1. A fost o ocazie, ca pe banii contribuabililor, sa faca un chefuletz, ocazie cu care sa faca noi lipituri. De aceea au fost invitate persoane asha zis sus puse.

  2. Da cine a fost asa de sus pus? Ca din poze au fost câțiva agarici si atât. La cine va referiți? Dobra si Robu?

  3. la multi ani Titule,ca regula nu mai baga in seama detractorii ca au rasarit in ciorchine dupa Involutie ori ce ai face , vorba bucuresteanului „e mai destepti ” Sanatate multa.

  4. Se vede ca unii au orbul gainii, nu a fost nici o inaugurare. Doar o cladire ridicata din temelie se inaugureaza, in cazul de fata avem o cladire reabilitata dupa 10 ani cu bani deturnati de la alte lucrari mult mai importante si utile precum refacerea digurilor ori repararea ecluzelor. Iar in cazul lucrarilor efectuate poate se vor sesiza organele de control privind raportul pret-calitatea a lucrarilor, sunt zone in care pamantul pentru diguri a fost cumparat la kg de la politicienii locali

  5. Florescule nu ai facut diabet cand ai scris oda asta catre conducatorul iubit? Cu cata miere l-ai uns pe Titu …
    Cat a costat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *