Un oraș din Timiș rămâne mâine fără apă rece

Spitalul Municipal Clinicile Noi și timișorenii de pe zeci de străzi rămân fără apă caldă și căldură

Miercuri, 11 iulie, între orele 10 – 13, Aquatim a programat o lucrare de conectare la rețeaua existentă a unui tronson nou de conductă de apă de pe strada Mihai Viteazu din Deta.

Lucrarea face parte dintr-un proiect amplu de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă și a branșamentelor pe mai multe străzi din localitate: Calea Victoriei, Mihai Viteazu, Calea Banlocului, Vasile Alecsandri și Aurel Vlaicu, investiția fiind finanțată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Pentru efectuarea lucrării este necesară întreruperea furnizării apei reci, în intervalul orar 10-13, pe străzile Mihai Viteazu, Nicolae Titulescu, Unirii, Revoluției, Victor Babeș, Parcului și Mihail Kogălniceanu.

Până la finalizarea proiectului de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă – sfârșitul lunii octombrie – vor mai fi programate întreruperi în furnizarea apei pe străzile cuprinse în proiect.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, clienților li se recomandă să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă.

De asemenea, ei sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *