Un oraş din Timiş, în sărbătoare. Vor cânta Liliana Laichici şi Carmen Popovici Dumbravă

La sfârșitul acestei luni, la Deta va fi sărbătoare mare.

Timp de trei zile va fi petrecere, fiind invitați toți localnicii să se bucure de manifestarea ”Zilele orașului”.

Evenimentul va debuta vineri, 27iulie, de la ora 16,30, cu parada portului popular, care va fi condusă de Fanfara ”Mihai Eminescu” din Coștei. La ora 17 va avea loc deschiderea oficială, iar la 17,15, în parcul din localitate se va dezveli bustul ”Regelului Ferdinand I”.

Va urma un spectacol folcloric cu participarea extraordinară a Lilianei Laichici, a lui Carmen Popovici Dumbravă, precum și a Ansamblului de dansuri populare românești al Centrului Cultural Deta, a Ansamblului de dansuri populare bulgărești ”Brest” din Breștea, a Ansamblului de dansuri populare germane ”Edelweiss” din Deta, a Ansamblului de dansuri populare maghiare ”Margaretta” din Deta și a Ansamblului de dansuri populare sârbești ”Sveti Nikola” din Deta.

Sâmbătă, 28 iulie, de la ora 18, va evolua Chromatik Voice, iar de la ora 19, Corul maghiar ”Borostyan”, din Bordany, Ungaria, Ansamblul ”Bratstva” din Plandiște, Serbia. Vedetele serii vor fi Mircea Rusu, Apocalips, DJ Rynno & Sylvia și Connect-R & Band.

În ultima zi, de la ora 10, se va desfășura crosul orașului. Programul manifestării va începe la ora 17,30, cu un program artistic oferit de grădinița orașului Deta.

La 19,45 vor fi premiați cei mai buni sportivi de la cros, iar de la 20,45 vor cânta Oana Radu, Cristian Fodor, Alexandra Ungureanu și Andreea Bănică.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.