Un oraş din Banat, sub asediul câinilor vagabonzi. Autorităţile sunt depăşite de situaţie

Străzile din municipiul Reşiţa sunt din nou invadate de câinii comunitari, unii dintre ei foarte agresivi, care atacă singuri sau în haită, atât ziua, cât şi noaptea.

Locuitorii de la poale de Semenic se simt ameninţaţi de câinii maidanezi din urbe, înmulţiţi peste măsură, cu sprijinul unor aşa-zişi iubitori de animale. Deși au existat numeroase cazuri în care viețile lor au fost puse în pericol din cauza patrupedelor, autoritățile locale sunt “surde”! Totuși, reşiţenii continuă să sesizeze primăria, cu speranţa că se vor găsi soluții.

Oamenii din cartierul Moroasa au ajuns la limita răbdării! Aceștia se luptă cu invazia câinilor maidanezi.

“Sunt cu zecile! Nu putem ieși la plimbare sau la magazine, noaptea latră incontinuu, se bat și fac gălăgie. Nu o singură dată s-au dat să muște lumea pe stradă. Este inadmisibil câți au ajuns să fie pe străzi”, susţin aceştia în sesizările adresate redacţiei Radio Reşiţa. Oamenii spun că, de câteva luni bune se adună haite de câini vagabonzi care stau la pândă și sunt foarte agresivi. În această perioadă patrupedele se înmulţesc, iar aşa numărul lor va fi în continuă creştere, au mai subliniat aceştia.

Pe surse am aflat că, în zona haldinei de gunoi de pe drumul Lupacului şi chiar în perimetrul acesteia, de pe raza municipiului de pe Bârzava, ar fi sute de câini fără stăpân, iar autorităţile sunt pur şi simplu depăşite de situaţie.

1 Comments
pe bune 24/02/2017
VAI CE FRUMOSI SUNT ...I-AS LUA DAR NU AM SPATIU