Un oltean din Târgu Jiu îi îndeamnă pe timișoreni să-l blocheze pe Robu la alegeri

Se încinge lupta electorală pentru funcția de primar al Timișoarei, îndesoebi în spațiul virtual, unde apar noi forme care se doresc a înclina balanța. Ultima găselniță este repezentată de o pagină-eveniment creată pe o rețea de socializare, ce se dorește a deveni virală, în care timișorenii sunt invitați să-l blocheze pe Nicolae Robu la alegerile din 27 septembrie.

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo. Schimbări radicale: când loveşte frigul şi cât ţine vremea rea. Val de aer rece în vestul țării

Primarul Timișoarei este ironizat printr-o fotografie în care pare pătruns de vise, iar mesajul este cât se poate de vehement: ”Pe 27 septembrie, timișorenii au șansa să îl blocheze și ei pe NicolaeRobu! Nu pe Facebook, cum face el cu toți cei care îl critică sau nu sunt de acord cu el, ci la alegerile locale pentru un nou mandat…. Spune și tu în comentarii pentru ce vrei să îl blochezi pe Robu! Distribuie evenimentul, invită-ți prietenii pe 27 septembrie să nu își facă planuri și să vină la vot. Timișorenii nu mai merită patru ani de subdezvoltare cu un primar cu calități administrative mai îndoielnice chiar decât golurile pe care le dă!”.

Inițiativa pare a se bucura de un oarecare succes, cel puțin pentru o anumită categorie a publicului, și este interesant de văzut care va fi în continuare reacția timișorenilor la provocarea lansată, mai ales că aceasta vine dintr-un loc din care puțini s-ar fi așteptat. Astfel, creatorul acestui eveniment virtual, care face apel la timișoreni, nu are prea multe legături cu orașul de pe Bega.

Conform descrierii proprii, Ionuț Valentin Belgun, persoana în discuție, care nu pare să fi împlinit 30 de ani, este din Târgu Jiu și se află de puțină vreme în Timișoara. Inițiatorul blocadei anti-Robu a făcut liceul în orașul natal, a urmat facultatea tot în Târgu Jiu , la ”Constantin Brâncuși”, cea mai tare universitate din județul Gorj (poate chiar și Mehendinți), după care a venit în Timișoara, unde și-a găsit un loc de  muncă la o companie multinațională.

Saltul său este extrem de spectaculos,  confirmând ”descurcăreala” proverbială a oltenilor veniți în Banat: în doar câțiva ani, a ajuns de pe malul Jiului să conducă o cruciadă împotriva primarului Timișoarei! Va fi foarte interesant dacă oltenii din Capitala Banatului, prezenți înr-un număr impresionant, vor marșa la îndemnul ”văruțului” lor, dar și dacă timișorenii se vor alinia frumos în spatele ambițiosului oltenaș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

17 Comments
Ionuț - Valentin 2 octombrie 2020
Uite că a avut succes "ambițiosul oltenaș". Autorul articolului, nu. Poate se reorientează și face cu adevărat jurnalism. Poate...
Voicu 20 septembrie 2020
Dle Nelu e clar ca e PSD-ist.....aici doar oltenii si psd-istii au de comentat de Timisoara. La ei ce sa comenteze ? ....saracie, mizerie, incultura, daca se poate fara munca, furtisaguri, ajutor social, dar sa fie sefi. Acolo nefiind loc de atatia sefi......hai la Timisoara, "acolo dam din coate, parcam pe unde apucam..pe trecere de pietoni, pe locuri ale persoanelor cu dizabilitati, pe pistele de biciclisti, blocam porti, garaje.....astia suntem noi ne vedeti toata ziua in trafic nu " ?
Mishu cel Adevarat 16 septembrie 2020
Remus, tu vorbeşti de exprimări? Se scrie "aibă", nu "aibe"... Stai jos!
Remus 16 septembrie 2020
Marius, Gabriel si Nelu voi sunteti parte din echipele de asistati sociali si inapti votanti ai lui Robu, pentru ca nu imi imaginez ca cineva care voteaza un astfel de om incapabil sa ii fie primar sa aibe mai mult de 4 clase, iar dupa exprimarile folosite voi pareti ca va incadrati perfect in aceasta categorie.
Marius 16 septembrie 2020
Mai bine rămînea acolo !
Gabriel 16 septembrie 2020
Domnule Silviu Florescu! Sunteți de toată jena. Aveți o gramatică de cea mai joasă speță, cel mai probabil veniți din aceeași zonă ca și ceilalți “șmecherași”! Nu știu pe ce criterii se fac angajările la Renașterea, sunt foarte dezamăgit !
Nelu 16 septembrie 2020
Ba Florescule, dar tu chiar doar la comanda scrii? Esti penibil deja, pe bune. Poate n-ar fi rau sa ne arati si carnetul de partid, macar sa stim sigur cu cine stam de vorba. Redactia Renasterea, chiar acceptati asemenea mizerii sa apara in ziarul vostru?
Ionut Belgun 16 septembrie 2020
Eu sunt initiatorul acestui eveniment. Am raspuns la acest pseudo-articol tendentios pe pagina evenimentului. Am prezentat cartea de identitate unde se poate observa ca am domiciliul in Timisoara. Initiativa nu se adreseaza oltenilor, ci se adreseaza tuturor cetatenilor timisoreni! https://www.facebook.com/events/558651821685914/permalink/614401492777613/
Emilut 16 septembrie 2020
Evenimentul, pentru doritori: https://www.facebook.com/events/558651821685914/614401492777613/
Mihai 16 septembrie 2020
Nea Mishu, frumos punctat. Asa vom face, sper sa scapam de "Nicu-Vopsitu' "...
Mishu 16 septembrie 2020
Uite că odată sînt și eu de acord cu un oltean ! Are perfectă dreptate copilul, haideți toți la vot să îl blocăm pe Niciolaie Robu ! Timișoara sigur merită mai mult decît bătaia de joc a unui grandoman, mitoman și narcisist, ca să înșir numai cîteva din calitățile mărețului conducător, toate catalogate în manualele de psihiatrie. Regret că nu pot înșira și celelalte calități ale sublimului trubadur de la Bocsig dar, deși toate îl recomandă pentru un tratament intensiv la clinica de mari arși de pe Văcărescu, lista e prea lungă pentru o postare și în plus mă aștept ca la Renașterea să funcționeze din plin cenzura și să mă trezesc cu postarea ștearsă ! Sînt surprins să citesc că mai sînt încă timișoreni care vor să voteze cu nenorocitul de Pinochio și mă întreb cît de prost trebuie să fii ca să nu vezi o realitate mai mult decît evidentă, valoarea ultracinstitului primat ! Celor care au încă ochii legați le recomand să dea o fugă pînă în spatele stadionului și să se uite la sala aia de sport care trebuia să fie gata de vreo 10 ani. Aia e adevărata valoare a lui Robu, atît în calitate de rector cît și în calitate de primar ! 0 (zero) și barat ! Eu, personal, îl vreau pe Marius Craina la Primărie dar fiecare e liber să aibă o opțiune proprie cu condiția să nu fie Robu, ăia sînt descalificați ca timișoreni, și ar trebui să li se retragă dreptul de vot în Timișoara și trimiși să voteze la Bocsig. Important e să ieșim toți la vot și să scăpăm Timișoara de cea mai mare urgie care s-a abătut asupra ei de la epidemia de ciumă încoace !