Un nou transfer perfectat de SCM USAMVB Timişoara: Dragoş Lucan

Un nou transfer perfectat de SCM USAMVB Timişoara: Dragoş Lucan

Lotul echipei de rugby SCM USAMVB Timişoara a fost completat cu încă un tânăr jucător ce provine de la CSA Steaua Bucureşti. Este vorba despre Dragoş Lucan, născut pe 18 martie 1998, la Braşov.

Acesta a început să practice rugby-ul în oraşul său natal, iar în 2014 a plecat în capitală la Metrorex, pentru care a evoluat un sezon. Şi-a continuat cariera la echipa Colegiului Tehnic „Dinicu Golescu”, la o clasă cu profil vocaţional de rugby.

Prima performanţă notabilă a venit la nivelul categoriei de vârstă U17 – locul al doilea la rugby în 7. La U18, a ocupat poziţia secundă în Cupa României. Primul titlul la juniori l-a cucerit la U19, la rugby în 7, la aceeaşi categorie de vârstă obţinând şi locul secund la rugby X.

CITEŞTE ŞI: Krepelka Motorsport a triumfat la Reşiţa, în a doua etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă!

În 2016 a devenit jucătorul Stelei, iar la sfârşitul junioratului a făcut pasul spre echipa de seniori Ştiinţa Petroşani, cu care a cucerit medalia de bronz în Campionatul Naţional de Rugby în 7 rezervat echipelor din Divizia Naţională de Seniori, în sezonul 2017-2018, revenind apoi în lotul formaţiei „militare”.

Dragoş Lucan a semnat cu SCM USAMVB Timişoara un contract valabil până în 2024.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns