Un nou serviciu lansat de compania locală de termoficare

„Colterm Vine La Tine!” este o campanie inițiată de Compania locală de termoficare Colterm, care are ca scop să vină în sprijinul timișorenilor prin intermediul întâlnirilor periodice cu asociațiile de proprietari și cu administratorii.

În cadrul acestor întâlniri vor participa specialiști din cadrul companiei, dar și membrii echipei manageriale. Colterm dorește să vină în sprijinul consumatorilor finali și să aibă un dialog cât mai strâns cu aceștia, de aceea în cadrul Departamentului de marketing s-a îmbunătățit serviciul de call-center prin suplimentarea numărului de operatori, disponibili non-stop, intervențiile (avariile reclamate) sunt executate în cel mai scurt timp și comunicate solicitantului. Colterm are deschidere totală spre consumatorul final, încercând zilnic să găsească soluții, să vina cu propuneri, să identifice soluții cu scopul de a satisface nevoile clienților.

În lunile mai și iunie, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Federației Asociațiilor de Locatari Timișoara, echipa managerială a avut o serie de întâlniri cu administratorii blocurilor din diferite cartiere ale urbei noastre, întâlniri care au avut loc în unitățile de învățământ din fiecare zonă.

Scopul acestor întâlniri a fost informarea administratorilor în privința sistemului de contorizare individuală cu distribuție pe orizontală. De asemenea, echipa managerială a companiei Colterm și-a dorit să afle direct de la clienți cu ce probleme se confruntă pentru a găsi soluții cât mai rapide și eficiente.

Toate problemele sesizate în aceste întâlniri au fost soluționate pozitiv și comunicate beneficiarilor, aceștia venind cu diverse sugetii constructive pentru îmbunătățirea relației de colaborare.

Având în vedere impactul pozitiv și dorința reciprocă de îmbunătățire a serviciilor, începând cu luna octombrie, aceste întâlniri vor fi reluate, deoarece rezultatul lor a fost unul productiv. Administratorii au primit răspuns la fiecare întrebare legată de sistemul de contorizare individuală cu distribuție pe orizontală, iar sesizările vizavi de facturare sau refaceri stradale au fost rezolvate cu celeritate.

Calendarul campaniei „Colterm Vine La Tine!” va fi comunicat prin pagina de facebook [email protected], pe site-ul www.colterm.ro și prin FALT.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un nou serviciu lansat de compania locală de termoficare

Lasă un răspuns