Un nou maraton de vaccinare, la Timișoara

vaccinare timisoara 1

Un nou maraton de vaccinare va fi organizat, de această dată de Spitalul Militar Timișoara. Acțiunea va debuta marți și se va încheia peste o săptămână.

CITEȘTE ȘI: Parola pe care cei mai mulți dintre români o au la conturile de internet. E cel mai ușor de spart

„În  centrul de vaccinare organizat de Spitalul Clinic Militar de Urgență <<Dr. Victor Popescu>> Timișoara,  timp de o săptămână, în perioada 4  – 11 mai, se va efectua vaccinarea maraton cu program de funcționare în regim de 24/24 h a persoanelor care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19.

Activitatea de vaccinare va începe în data de 4 mai, ora 8.00,  și se va desfășura utilizând doze de vaccin Pfizer. Persoanele doritoare se vor prezenta fără o programare prealabilă în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 (PNPV).

Totodată, persoanele vaccinate se înregistrează direct în Registrul electronic național al vaccinărilor (RENV) și vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel”, au precizat organizatorii.

În cadrul Spitalului Militar Timișoara funcționează două centre de vaccinare împotriva COVID 19, situate pe strada Nera nr. 2-4 Timișoara: un centru de vaccinare destinat pentru vaccinarea cu ser Pfizer/Moderna și un centru de vaccinare destinat vaccinării cu ser Astra Zeneca.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *