Un nou logo pentru maşinile Dacia. Cum va arăta viitoarea siglă a companiei

Un nou logo pentru maşinile Dacia. Cum va arăta viitoarea siglă a companiei

Un nou logo pentru maşinile Dacia. Cum va arăta viitoarea siglă a companiei

Începând cu săptămâna viitoare, Dacia va avea un nou logo.

Este cea de-a 7-a modificare de siglă făcută în cele aproape cinci decenii şi jumătate de existenţă. Înlocuirea logo-ului face parte din programul de schimbare a identităţii vizuale a Daciei, conform observatormews.ro.

Sigla care se va lansa pe 16 iunie este intitulată Dacia Link, iar noile modele vor putea fi comandate imediat. Cu toate acestea, Dacia cu faţă nouă va fi lansată oficial abia în luna octombrie, la Expoziţia Auto din Paris. Astfel, primele livrări sunt prevăzute pentru finalul acestui an.

logo

Sigla Dacia Link se va găsi pe toate modelele mărcii şi va fi vizibilă de la distanţă, pentru că va fi prezentă inclusiv pe jante.

CITEȘTE ȘI: Şofer prins drogat la volan în Giroc. A consumat cocaină, amfetamină, metamfetamină și canabis, conform rezultatului Drugtest

O altă noutate o reprezintă noua nuanţă a Daciilor. Se numeşte „gri megalit” şi este vizibilă pe bare, pe scuturile de protecţie şi pe carcasele retrovizoarelor. Noua nuanţă va fi întâlnită, însă, doar în cazul modelelor Sandero Stepway, Spring şi Duster.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *