Un nou examen major pentru luptători

Un nou examen major pentru luptători

Un nou examen major pentru luptători

Luptătorii Maxim Sarmanov (categ. 51 kg) şi Mihai Guţu (categ. 80 kg), care se antrenează la Vila Heracle din comuna Ghiroda, participă, începând de astăzi, la Campionatul Mondial U17 de la Roma.

Cei doi s-au pregătit în ultimele două săptămâni la Muntele Mic alături de colegii lor sub îndrumarea antrenorului Roman Zgardan, care îi însoţeşte la puternica întrecere din capitala Italiei.

CITEȘTE ȘI: Diana Șoșoacă: ”Orice bărbat și-ar dori o nevastă ca mine!” Cum a fost cucerită senatoarea de actualul soț

Elevi ai Şcolii Sportive a Rezervelor Olimpice de la Chişinău şi totodată componenţi ai lotului de cadeţi al Republicii Moldova şi ai Clubului Sportiv Heracle, ei au obţinut clasări fruntaşe luna trecută la Campionatul European U17 de la Bucureşti. Mihai Guţu a devenit atunci campion continental, iar Maxim Sarmanov s-a întors acasă cu medalia de bronz.

Săptămâna trecută, alţi trei luptători de la CS Heracle s-au aflat pe saltea la o competiţie majoră.

La Campionatul European U15, desfăşurat la Zagreb, cel mai aproape de medalie a fost Bogdan Alin Muraru, care a pierdut finala mică, pentru bronz, a categoriei 48 de kilograme.

El a fost învins de olandezul Ilias Laaouina, după ce în recalificări trecuse de Antonios Adamou (Grecia) și Yurii Yasinskyi (Ucraina).

La categoria 62 de kilograme, Nichita Apostol s-a înclinat în aceeaşi fază a recalificărilor în faţa lui Javad Mammadov (Azerbaidjan). Totodată, Victor Postica (categ. 44 kg) s-a oprit în sferturile de finală.

Acesta l-a învins în primul tur pe Alessio Arancio (Italia), pierzând apoi meciul cu Amrah Amrahov (Azerbaidjan).

Foto: De la stânga la dreapta: Mihai Guţu, Maxim Sarmanov şi Roman Zgardan. Poză realizată la Campionatul European U17 de la Bucureşti


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns