Un nou examen dificil pe semicerc: SCM Politehnica Timişoara – AHC Dobrogea Sud Constanţa

SCM Politehnica Timişoara va da piept joi, cu începere de la ora 16, la sala „Constantin Jude”, cu AHC Dobrogea Sud Constanţa, singura echipă în faţa căreia gruparea alb-violetă s-a înclinat de fiecare dată în actuala stagiune handbalistică.

Au fost până acum trei înfrângeri: 19-25 la Constanţa, 27-30 la Timişoara (ambele în sezonul regulat) şi 23-28 la Constanţa (în play-off).

Meciul din etapa cu numărul patru a fazei superioare a campionatului va fi arbitrat de bucureştenii Ionuţ Barbu şi Adrian Manafu, iar observator FRH va fi craioveanul Ştefan Ciurea.

SCM Politehnica speră să pună probleme adversarei de la malul mării deşi nu-l poate folosi nici de această dată pe Marius Sadoveac, incomplet refăcut, şi, foarte probabil, nici pe Dragas, care s-a accidentat în precedentul meci.

„Este foarte dificil să jucăm fără aceşti doi jucători la linia de nouă metri, dar vom face tot ce este posibil. Ştim că echipa din Constanţa doreşte să-şi menţină prima poziţie în grupă, pentru a juca finala. Adversarii noştri au o echipă foarte competitivă, iar dacă dorim să obţinem un rezultat pozitiv trebuie să jucăm aşa cum am făcut-o în meciul cu CSM Bucureşti, de acasă, ori în repriza secundă a partidei cu Dunărea Călăraşi. Avem sistemul nostru, mai ales în defensivă, şi vom lupta până la capăt indiferent de câţi jucători avem apţi pentru acest meci”, a declarat antrenorul formaţiei de pe Bega, muntenegreanul Pero Milosevici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns