Un nou caz revoltător de agresiune. Un poliţist în misune a fost lovit cu bâta în cap

Încă un poliţist a fost lovit în timpul unei misiuni. S-a întâmplat în judeţul Bihor, în timp ce agentul intervenea la un scandal într-un restaurant. Poliţistul a fost lovit cu o bâtă în cap şi s-a ales cu traumatism cranian.

Scandalul a izbucnit într-un restaurant din satul bihorean Fegernicu Nou, comuna Sârbi, şi a avut drept victimă şi un poliţist de la Secţia 3 Biharea. Agentul s-a ales cu traumatism cranian și leziuni la nivelul picioarelor după ce a fost lovit de unul dintre scandalagiii pe care trebuia să-i potolească.

Agresorul este un tânăr de 22 de ani, care a luat o bâtă şi l-a lovit peste cap pe poliţist, iar apoi și peste picioare. Din fericire, însă, beat fiind, agresorul nu a avut prea multă forţă, iar jandarmul a reușit să-l dezarmeze, timp în care polițistul și-a revenit și, ridicându-se de pe jos, l-a încătușat pe cel care l-a atacat.

„Din fericire, leziunile polițistului nu au necesitat internarea la spital. A avut un traumatism cranio – cerebral ușor și leziuni la nivelul membrelor inferioare”, a declarat pentru ebihoreanul.ro, purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc, conform romaniatv.net.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns