Un nou caz revoltător de agresiune. Un poliţist în misune a fost lovit cu bâta în cap

politie

Încă un poliţist a fost lovit în timpul unei misiuni. S-a întâmplat în judeţul Bihor, în timp ce agentul intervenea la un scandal într-un restaurant. Poliţistul a fost lovit cu o bâtă în cap şi s-a ales cu traumatism cranian.

Scandalul a izbucnit într-un restaurant din satul bihorean Fegernicu Nou, comuna Sârbi, şi a avut drept victimă şi un poliţist de la Secţia 3 Biharea. Agentul s-a ales cu traumatism cranian și leziuni la nivelul picioarelor după ce a fost lovit de unul dintre scandalagiii pe care trebuia să-i potolească.

Agresorul este un tânăr de 22 de ani, care a luat o bâtă şi l-a lovit peste cap pe poliţist, iar apoi și peste picioare. Din fericire, însă, beat fiind, agresorul nu a avut prea multă forţă, iar jandarmul a reușit să-l dezarmeze, timp în care polițistul și-a revenit și, ridicându-se de pe jos, l-a încătușat pe cel care l-a atacat.

„Din fericire, leziunile polițistului nu au necesitat internarea la spital. A avut un traumatism cranio – cerebral ușor și leziuni la nivelul membrelor inferioare”, a declarat pentru ebihoreanul.ro, purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc, conform romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns