Un nou bir pe capul angajatorilor: vor da 2% pentru vistieria publică, taxă raportată la fondul de salarii

Realizatorul TV Rareș Bogdan a reacționar dur, într-o postare pe Facebook, după ce ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, a anunțat că angajatorii vor plăti 2% la visteria publică, o taxă raportată la fondul de salarii, justificând măsura prin faptul că există o directivă UE obligatorie în acest sens.

Rareș Bogdan amintește că în urmă cu zece săptămâni premierul Mihai Tudose spunea că taxa de solidaritate o putem trece la `discutate și uitate`.

Premierul, 25 iulie: taxa de solidaritate o trecem la discutate si uitate!

Aoleuuuuuuu…… Adica ce s-a intamplat in 10 saptamani in tara aceasta? Si cum e cu noi nu vom introduce nici o taxa noua????!!!! Inca o minciuna.

Inca una si inca una. Aaaaa, sa nu uit totusi, NU mai mintiti, nu exista nici o directiva europeana care sa ne oblige sa avem ca tara aceasta taxa care va veni tot in capul firmelor private! Eu cred sincer ca astia urasc capitalul privat!

Si ne mai miram ca scade dramatic increderea romanilor in Uniunea Europeana……… pai daca incompetenta lor este justificata prin vina aruncata pe UE, la ce naiba sa ne asteptam…….?!?!”, este comentariul lui Rareș Bogdan.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns