Un nou adjunct la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Timiș

Un nou adjunct la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Timiș

Un nou adjunct la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Timiș

Un nou post de inspector școlar general adjunct a fost aprobat pentru ISJ Timiș, începând cu data de 1 septembrie. Postul va fi ocupat de Simona Bejan, cooptată în echipa inspectoratului în primăvara acestui an, odată cu venirea în fruntea instituției a Aurei Danielescu.

Simona Bejan este profesor de matematică și lucrează în învățământ de 22 de ani.

CITEȘTE ȘI: Imagini emoționante cu un câine care își veghează la marginea drumului prietenul de joacă lovit de o mașină (video)

A absolvit Facultatea de Matematică-Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, urmând, apoi, studii postuniversitare și un master în informatică la Universitatea de Vest din Timișoara.

De-a lungul traseului său educațional, a parcurs peste 30 de programe de formare profesională.

A fost opt ani director la Liceul Tehnologic Transporturi Auto Timișoara, poziție din care, în urmă cu șase luni, a fost detașată în interesul învățământului pe postul de inspector școlar pe disciplina matematică.

Recent, a primit avizul pentru a ocupa funcția de inspector școlar general adjunct. ISJ Timiș mai are doi inspectori școlari generali adjuncți – Cosmin Hogea și Francisc Halasz -, fiecare având atribuții specifice.

”Sunt un om inovativ, doresc să facem ceva în sistemul de învățământ.

Tot timpul mi-am dorit să îmbunătățesc lucruri, să nu rămân într-o rutină, și să obțin rezultate bune în tot ceea ce fac”, a declarat Simona Bejan pentru Renașterea bănățeană.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *