Un multimilionar este pregătit să ofere întreaga sa avere bărbatului care se va căsători cu fiica lui virgină

Arnon Rhodhong

Un multimilionar din Thailanda vrea să ofere o 240.000 de lire, precum şi ferma pe care o deţine, bărbatului care va fi de acord să se căsătorească cu fiica lui de 26 de ani.

Arnon Rhodhong (58 de ani) este posesorul unei ferme prospere de fructe durian din provincia Chumphon, sudul Thailandei, şi căută un soţ pentru fiica sa Karnsita, realtează The Daily Mail.

Într-o „depunere de ofertă”, bărbatul spune că fiica lui vorbeşte fluent limbile engleză şi chineză şi că este încă virgină.

În unele părţi din Thailanda, există obiceiul că bărbatul să plătească un dar pentru viitoarea lui soţie, dar Rhodhong este dispus să renunţe la această „taxă” pentru cel care îi va cere mâna fiicei.
Mai mult, tatăl vrea să-i ofere pretendentului şi un „stimulent” de 240.000 de lire, precum şi ferma sa de fructe durian, în valoare de câteva milioane de lire sterline.

Ferma procesează zilnic 50 de tone de fructe în fiecare zi şi este cea mai mare din regiune.

Aron Rhondong menţionează că nu are nicio preferinţă legată de naţionalitatea viitorului soţ, atâta vreme cât „se va strădui să o facă fericită pe Karnsita”, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un multimilionar este pregătit să ofere întreaga sa avere bărbatului care se va căsători cu fiica lui virgină

  1. Ce avere e aia 240.000lire (presupun sterline)? Abia ajunge de un studiu de fezabilitate al PMT pentru un catarg cantator cu LED-uri.

Lasă un răspuns