Un microbuz s-a răsturnat în judeţul Hunedoara. Cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane au fost rănite, dintre care una este în stare gravă, după ce microbuzul în care se aflau a derapat şi s-a răsturnat pe DN 66, în comuna hunedoreană Băiţa, în apropiere de Petroşani, victimele, între care se află şi doi copii fiind transportate la spitalul din Petroşani.

„În maşină se aflau trei adulţi şi doi copii. În urma accidentului, un adult a fost rănit grav. Toţi cei cinci au fost transportaţi la UPU Petroşani pentru investigaţii suplimentare”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, potrivit Agerpres.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, şoferul microbuzului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile, lovind gardul Primăriei Băiţa.

Pentru salvarea victimelor accidentului, la faţa locului au intervenit trei echipaje de prim ajutor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi subunităţile ISU din Petroşani şi Baru.

Traficul a fost restricţionat temporar la o singură bandă, pe care care se circulă alternativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Un microbuz s-a răsturnat în judeţul Hunedoara. Cinci persoane au fost rănite

Lasă un răspuns