Un mehedinţean a încercat să fure o maşină la Timişoara. Cum a fost prins

Polițiștii locali aflați în patrulare pe strada Ana Ipătescu, din zona Calea Șagului, au observat trei persoane aflate lângă un autoturism marca Opel, staționat pe liniile de tramvai.

La vederea autovehiculului poliției locale, cei trei au fugit, unul dintre aceștia deplasându-se spre Piața Veteranilor. Acesta a fost prins de polițiștii locali, fiind identificat în persoana lui S.G., de 26 de ani, cu domiciliul în comuna Greci, Mehedinți.

La controlul corporal efectuat asupra sa s-a găsit o legătură de chei, printre care se afla și cea a autoturismului aflat pe liniile de tramvai. Acesta a declarat că le-ar fi găsit pe jos… Ulterior, și-a schimbat declarația, spunând că autoturismul aparține firmei la care lucrează.

Tânărul a fost predat polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând să fie identificate și audiate și celelalte două persoane care au fost cu acesta.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Un mehedinţean a încercat să fure o maşină la Timişoara. Cum a fost prins

  1. Acum un secol ne-am „pricopsit” cu scursurile din banat si acum trebuie sa le suportam tigania. Pana la urma o sa rezolvam problema asta – le facem vant peste granita, sa se duca in Mongolia vecina.

Lasă un răspuns