Un “medic” cu zero pacienți este ținut în brațe de Fritz, pentru că „doctorul” l-a comparat pe primarul Timișoarei cu regele Carol I

Un “medic” cu zero pacienți este ținut în brațe de Fritz, pentru că „doctorul” l-a comparat pe primarul Timișoarei cu regele Carol I

Revoluția bunei guvernări se produce, la Timișoara, cu aplaudaci și profeți falși. Unul dintre ei este autointitulatul “om de știință” Octavian Jurma, care s-a reconvertit profesional peste noapte, devenind din antrenor de dezvoltare personală/consultant marketing/consultant politic nici mai mult, nici mai puțin decât “un medic cu reputație profesională și etică impecabilă”.

Sintagma îi aparține primarului Dominic Fritz, care i-a mințit în față pe timișoreni în 4 februarie 2021. A fost ziua în care Fritz a anunțat public că a numit șase profesioniști care să-l reprezinte în consiliile de administrație ale spitalelor din subordinea consiliului local, unul dintre ei fiind chiar Octavian Jurma. Omul susține că a absolvit Facultatea de Medicină, la UMFT, ba în 1993, ba în 1994, dar recunoaște că nu a avut vreodată un pacient, fiindcă nu l-a interesat să profeseze în domeniu.

În conferința de presă de marți, la întrebarea noastră referitoare la prezentarea domnului Jurma ca medic cu o reputație profesională și etică impecabilă, Dominic Fritz a dat un răspuns în zeflemea:

“Am afirmat asta pentru că cred în continuare că el este un om cu o reputație profesională și o etică impecabilă. A terminat Medicina și nu am ce să-i reproșez lui”. Fritz a înlocuit, în răspuns, „medic” cu „om” și a închis subiectul, exact cum ar fi făcut un pesedist sau un penelist prins cu minciuna. Cu explicații de genul ăsta, revoluția bunei guvernări va rămâne doar un slogan.

„Explicația” de mai sus nu reprezintă o excepție în discursul lui Dominic Fritz, primarul Timișoarei specializându-se în răspunsuri pe lângă subiect. Am pus și o a doua întrebare în conferința de presă: “Vi se pare moral ca specialistul dumneavoastră, domnul Octavian Jurma, să fie cel mai înfocat susținător al carantinei naționale, în timp ce, pe propria pagina de Facebook, îi face reclamă soției sale, Monica Jurma, care organizează vacanțe de lux în destinații exotice?”.

Iată și non-răspunsul primarului: “Nu am urmărit pagina lui de Facebook și nu mă interesează ce postează oamenii pe Facebook, să fiu sincer. Și cred că este posibil să susții tu o anumită poziție și, în același timp, soția ta să aibă un anumit job. Nu văd contradicția”. Așadar, noi îl întrebăm dacă un lucru i se pare „moral”, iar primarul ne răspunde că este “posibil”, de parcă nu știam și noi că este posibil.

Consecvența în minciună a lui Dominic Fritz este explicabilă: Octavian Jurma este unul dintre adulatorii edilului și trebuie recompensat cumva pentru efortul depus în campania electorală. După ce l-a asemuit pe Fritz cu regele Carol I, “medicul” cu zero pacienți și-a primit răsplata.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

11 thoughts on “Un “medic” cu zero pacienți este ținut în brațe de Fritz, pentru că „doctorul” l-a comparat pe primarul Timișoarei cu regele Carol I

 1. Copilul asta Jurma a trecut ca rata prin apa. De mic umbla numai dupa fuste. Asa a capatat reputatia de gigolo, furnizor de reviste Star si Playboy in sarbeste. Mai apoi se dadea la prof Crasnic de chimie mereu isi arunca ceva pe podea ca pretext pentru ca „tovarasa” de chimie nu prea purta lenjerie intima. Doctor e prea mult spus despre Jurma. Poate brancardier. 

 2. „…..nu mă interesează ce postează oamenii pe Facebook”-asa a-ti prostit fraierii sa va voteze, domnule primar fara domiciliu in Timisoara.
  In rest, au plecat mustele satule si au venit cele flaminde !
  Plus „penalii”-aviz presedintelui ! spalati de justitie si trimisi la panselute.
  Bravo voua, votantilor !
  Acum, ciocul mic !

  1. Dar pe cine intereseaza parerea ta Mariusica? Tu sa faci ciocul mic si joc de picioare. Oricum ai lasat un comentariu de oligofren. 

   1. Hm….pe asta va bazati, postacii de serviciu…pe dezinteresul cetatenilor.
    Nu puteti nega evidenta si apelati la mistoul specific voua.
    Argumente zero, limbaj trivial, argumentele voastre.
    Sunt curios daca iesi din anonimat si vrei sa ne intilnim, fata in fata !
    Hai, vrei, arata ca esti macar pe…. jumatate om ?
    Iti stau la dispozitie.
    Oligofren esti tu si ai tai !
    Sau vindut !

 3. Am incercat sa ii raspund trolului cu numele de…”Poldark”-nici macar curajul sa isi scrie numele adevarat nu au aceste specimene !
  Si ce sa vezi : nu a fost postat, desi a fost civilizat, fara misto.
  Rog administratorul sa verifice mesajul, si sa vada care moderator a oprit acest mesaj, si de ce ?!
  Pe scurt, oligofrenului de „Poldark”-te ascunzi, si fara argumente logice, recurgi la un misto specific celor care….stiti voi care.
  Ai curajul si demnitatea sa-mi explici argumentele tale fata in fata ?
  Stabileste o intilnire si vin.
  Sa vad daca acest comentariu este postat sau nu.

 4. dar ce a facut acest jurma demn de remarcat ? Daca nu are pacienti ce fel de doctor este ? Si de cind felcerii fac politica ? Si chiar asa pe cine intereseaza un mediocru practic inexistent felcer ? 

Lasă un răspuns