Un mare festival se întoarce la Timișoara în această primăvară

Un mare festival se întoarce la Timișoara în această primăvară

Unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ce au avut loc în orașul de pe Bega e gata pentru o nouă ediție.  DISKOteka Festival revine în 2022, însă manifestarea nu va mai avea loc la stadionul ”Dan Păltinișanu”, ci într-un spațiu mai sigur, având în vedere contextul medical încă sensibil. Timp de trei zile (27-29 mai a.c.), festivalul strigă adunarea într-un loc pe care timișorenii îl iubesc și sunt familiarizați, la Muzeul Satului Bănățean (Pădurea Verde).

Manifestarea ce a reușit să pună Timișoara pe harta marilor festivaluri muzicale europene, DISKOteka,  întregește la acestă nouă ediție concertele, party-urile și expozițiile retro într-o zonă verde, aerisită, unde fiecare început de vară este o perioadă extrem de generoasă.

CITEȘTE ȘI: Românii mănâncă mai puţin, mai prost şi mai scump. De ce au scăzut drastic vânzările de preparate premium din carne

Ca și precedenta ediție, Diskoteka  va fi plină de prezența unor mari vedete, figuri reprezentative ale celei mai frumoase perioade din muzica de discotecă, anii ‘80 și ’90. Invitați de legendă, trei zile de distracție, trei scene, mii de wați&lumini și ecrane multimedia sunt elemente prin care Diskoteka Festival se întoarce cu o nouă ediție de ecou.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *