Un ”lego” prea complicat. Firmele de construcții nu vor să construiască noul stadion municipal al Timișoarei

Un ”lego” prea complicat. Firmele de construcții nu vor să construiască noul stadion municipal al Timișoarei

Deși 11 societăți au fost interesate de proiect, nu a fost depusă nici o ofertă pentru construcția stadionului municipal de tip „lego” de la Timișoara.

Motivele invocate au fost legate de prețul variabil al materiei prime, de lipsa acesteia în condițiile războiului de la graniță și a evoluției economiei mondiale.

Viceprimarul Cosmin Tabără este dezamăgit, dar nu resemnat: ”Am sperat mult în construcția acestui obiectiv pe care mi l-am dorit foarte mult. Știu că este nevoie de construcția lui și vă asigur că nu voi abandona lupta pentru realizarea lui.

Voi încerca să conving în continuare de necesitatea lui, sper să-i conving și pe ceilalți colegi din executiv că e nevoie să facem mai mult pentru a-l construi. Din păcate, se pierd iar luni de zile care afectează desfășurarea activităților sportive și nu numai. Vă asigur că voi rămâne perseverent în refacerea infrastructurii sportive din Timișoara”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un ”lego” prea complicat. Firmele de construcții nu vor să construiască noul stadion municipal al Timișoarei

  1. Nu stiu dece va mai si mirati! Ce a reusit actuala conducere a primariei sub bacheta magica a USR ului. In afara de concursuri pentru tot felul de posturi bine platite,a lasa Timisoreni fara caldura si apa calda,a transforma orasul intro halda de gunoi,a arunca bani pe tot felul de studii stintifico-fantastice,a desfinta si anula festivale de traditie Imi poate spune cineva alte realizari a acestui DOMINIC FRITZ?

Lasă un răspuns