Un jandarm s-a împușcat în cap, în timpul serviciului. Bărbatul păzea un centru de carantină

jandarm 3

Un jandarm din Teleorman s-a împușcat în cap, sâmbătă, în timpul serviciului, când păzea un hotel din Alexandria în care erau cazate mai multe persoane aflate în carantină. Potrivit unor surse locale, jandarmul se despărțise de curând de soție, iar acesta ar fi fost motivul gestului sau.

CITEȘTE ȘI: Virgil Musta: „Pericolul nu a trecut, zilele și săptămânile următoare pot aduce noi îmbolnăviri”

Sâmbătă, acesta se află în serviciu, împreună cu un polițist local, la un centru de carantină din Alexandria. La un moment dat, bărbatul a scos armă din dotare și s-a împușcat în cap.

Poliția municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic 112 cu privire la faptul la un imobil de pe rază municipiului se află o persoană în stare de inconștiență, care prezintă o plagă prin împușcare”, anunță Poliția Teleorman.

Potrivit realitateadeteleorman.net, procurorii Parchetului Militar al Curții de Apel București fac cercetări în acest caz.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Teleorman, jandarmul era angajat în anul 2009, iar ultima testare psihologică a acestuia a avut loc în anul 2017, când a fost declarat apt.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Un jandarm s-a împușcat în cap, în timpul serviciului. Bărbatul păzea un centru de carantină

 1. Raspunzatori cel putin moral,ar trebui sa fie si sefi ierarhici. Nu pot sa cred ca paza acelui centru de carantina are neaparat nevoie de armament activ. Poate un spray lacrimogen era arhisuficient .Tragic eveniment.

 2. Nu e nimeni vinovat decit el.
  Tot timpul cautam alti vinovati !
  Nimeni nu poate ghici ce este in capul unui om.
  Doar el stie,
  Si da, arma era necesara.
  Ai de a face cu tot felul de oameni in serviciu.
  Si nu te poti apara cu un spray, nici pe tine si nici pe altii.
  Trebuie sa ne obisnuim ca avem responsabilitati, nu suntem copii !
  Si nu trebuie sa ne fereasca altii de sinucidere !!!
  Imi pare rau pt om.
  Dar a fost decizia lui !
  Hai sa ne gindim si asa : pt ca un om sa nu se SINUCIDA !?, putem pune in pericol alti zeci care isi fac datoria si infrunta raufacatorii pe strada !
  Nu cred ca e calea corecta !
  Si nici dreapta !

 3. Deci ar trebui sa intelegem ca acesti jandarmi si nu numai care au în dotare arme cu gloanțe daca luam de bine ce scrie in articol sînt evaluăti psihologic o data la trei ani , nu demult s a împușcat cu pistolul din dotare un polițist de frontieră, au fost si multe alte cazuri similare în presă anterior, poate ar trebui facut ceva , nu stiu, doar intreb, în rest condoleante familiei si odihnească se în pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *