Un jandarm din vestul țării a murit în timp ce dansa la o nuntă. Bărbatul de 36 de ani era tatăl a doi copii

jandarm

Luca Viorel, un jandarm din Oradea în vârstă de 36 de ani, a murit în timp ce era la un eveniment, în weekend.

Bărbatul venise la nunta unor prieteni într-un restaurant din Beiuș alături de soția sa.

Însă din nefericire, la doar o oră după ce intrase în restaurant, lui Viorel i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ în timpul dansului.

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo 30 mai – 12 iunie. Val de căldură în Banat! Meteorologii anunță disconfort termic accentuat

Invitații au sunat de urgență la 112, iar la scurt timp o echipă de medici au ajuns la restaurant pentru a-i oferi ajutor bărbatului de 36 de ani. Echipajul medical a constatat că Viorel suferise un stop cardiorespirator și timp de o oră i-au aplicat manevre de resuscitare. Din păcate, cadrele medicale au declarat decesul jandarmului.

Bărbatul era căsătorit și avea doi copii.

„Cu durere şi regret anunţăm trecerea în nefiinţă a camaradului nostru Luca Viorel, la vârsta de 36 de ani! Viorel a fost încadrat în unitatea noastră în urmă cu 14 ani, ca și personal contractual – tâmplar, în tot acest timp îndeplinindu-și responsabil sarcinile de serviciu.

A fost cunoscut ca un familist adevărat, prieten devotat și om în adevăratul sens al cuvântului. Vestea tragică, venită fulgerător, lasă în urmă multă tristețe și durere, fiind o grea încercare pentru soția Adriana și cei doi copii”; a anunțat Jandarmeria Bihor.

Şi soţia lui Viorel a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook.

”Cu mare durere în suflet vă anunţ trecerea la cele veşnice a iubitului nostru Tată, Soţ, Fiu, priveghiul va fi azi şi mâine în localitatea Crâncesti la nr 13. Înmormântarea va avea loc marţi de la orele 13:00, conform antena3.ro.

Doamne, grea pedeapsă pe casa mea. Iartă-l Doamne şi îl aşază în loc luminat, în loc cu verdeaţă de unde a fugit toata întristarea şi suspinarea. Eu şi copiii tăi te vom purta în suflet şi în gând pentru totdeauna”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *