„Un înger a plecat la Dumnezeu, te iubesc Teodora mea dragă!” Mesajul sfâşietor al tatălui fetiței de 9 ani ucisă de un şofer care făcea Live pe Facebook

Mesajul sfâşietor al tatălui Teodorei, fetița de 9 ani ucisă de un şofer care făcea Live pe Facebook, a fost postat la puțin timp după ce s-a aflat că și celălalt copil al familiei, un băiețel de doar 3 ani, are șanse minime de supraviețuire.

„Încă un înger a plecat la Dumnezeu, te iubesc Teodora mea dragă…”, a scris Daniel Pănescu, tatăl fetiței, pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Vine o nouă criză pe piaţa imobiliară? Vânzările de apartamente sunt în prăbuşire totală

Pagina de socializare a bărbatului conține acum mesaje de condoleanţe și de încurajare din partea rudelor şi a prietenilor. Iată doar cîteva dintre ele:

Fără cuvinte. Dumnezeu să vă întărească, să treceți peste această grea încercare. Ne rugăm pentru voi!

Dumnezeu să vă întărească în această mare încercare.

În acest moment, cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu să vă ajute! Sincere condoleanțe!

Sincere condoleanțe! Teo va fi mereu cu voi, în voi, prin voi.

Condoleanțe! Dumnezeu să vă întărească și să vă dea putere!

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l aibă în grijă pe micuț, iar pe dumneavoastră să vă întărească!

Doamne ferește, câtă durere! Dumnezeu sa aibă grijă de voi toți, micuțul să se însănătoșească, iar pe fetiță s-o așeze între îngeri!

Familia Pănescu, din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, mergea în noaptea de vineri spre sâmbătă, 12/13 octombrie, pe drumul care leagă Timișoara de Moravița și Serbia, între Jebel și Voite, în județul Timiş, când un şofer care făcea LIVE pe Facebook, conducând mașina cu o viteză ameţitoare, a intrat într-un utilaj agricol din fața sa, nesemnalizat, şi apoi a ricoşat pe contrasens, direct în ei, conforem libertatea.ro.

n mașina familiei Pănescu se aflau cei doi soți, alături de copiii lor și o tânără de 27 de ani. Fetiţa a murit pe loc, iar fratele ei are coloana şi splina rupte, este puternic lovit la cap, fiind în comă indusă. Medicii îi dau puţine şanse de supravieţuire. Soţii Pănescu şi tânără de 27 de ani au fost răniţi în accident, însă viaţa lor nu este în pericol.

Şoferul care a provocat tragedia, Florin Muntean, un tânăr de 31 de ani din Oravița, județul Caraș-Severin, a murit și el în accident, fiind aruncat prin parbriz. Contul bărbatului inconștient este plin de clipuri filmate la volan!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns