Vine o nouă criză pe piaţa imobiliară? Vânzările de apartamente sunt în prăbuşire totală

Vânzarea de imobile, în ușoară creștere

În luna august 2018, la nivelul întregii ţări, 40.576 de imobile au fost vândute, o scădere de 29% comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut, arată datele emise de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI).

CITEŞTE ŞI: Detalii șocante despre șoferul care a comis cumplitul accident din Timiș, în timp ce făcea Live pe Facebook

Mai exact, numărul caselor, terenurilor şi apartamentelor care au făcut obiectul contractelor de vânzare-cumpărare la nivel naţional în cea de-a opta lună a acestui an este cu 16.410 mai mic faţă de luna august 2017, conform zf.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Vine o nouă criză pe piaţa imobiliară? Vânzările de apartamente sunt în prăbuşire totală

  1. 1. Este extrem de neprofesionist sa tragi semnale de alarma false de dragul clickului.
    2. Cum naiba sa faci o stastica bazandu-te pe o singura luna, si aia de concedii? Macar un trimestru de analizati, dar atunci nu ar mai fi iesit articolul!
    3. Daca ati fi facut un pic de research ati fi gasit ca se schimba tot comportamentul de cumparare, consumatorul cauta mai mult, se informeaza. De ce nu dati datele si pe septembrie?

  2. Adevărul este că milioanele de români care au ca salariu minimul pe economie si inca vreo cîteva milioane care au pensii în jur de 1000 de lei se califica pentru credite de cel putin 50 000 de euro pentru a si cumpara un imobil , da , într-adevăr se califica pentru credite , dar nu acum , ci la sfîntul ,, așteaptă ,, , si tot adevărul este că si dintre milioanele de români plecati in vest , foarte mulți au început, si nu de acum , ci de mai mulți ani , sa isi cumpere imobile acolo unde muncesc , renunțînd a mai cumpara si in tara , si acest trend devine majoritar , mai ales la cei mai tineri , asa ca plaja de potențiali clienți se reduce , mai se misca deoarece am început să avem la unele categorii salarii foarte mari , atît în domeniul privat cît mai ales la stat , inclusiv la cei cu pensii speciale si de serviciu , care devin adevărați investitori în imobiliare , si in acest mod cei care sînt bogați devin si mai bogați, iar cei mai puțin bogați devin din ce in ce si mai putin bogați, cam asa ceva .

  3. Peste un an toata economia si implicit afacerile imobiliare se vor prabusi. Totul este umflat artificial precum a fost in 2008. Doar niste tampiti pot da pe un apartament in tigania romaneasca mai mult decat intr-o capitala europeana

Lasă un răspuns