Un individ băut îşi asmuţea câinele periculos împotriva trecătorilor. Video

cane corso 1

Un individ băut îşi asmuţea câinele periculos împotriva trecătorilor. Oamenii speriaţi au sunat la 112. Proprietarul şi câinele s-au refugiat într-un autoturism, iar după îndelungi tratative, câinele a ajuns la padoc, iar veselul proprietar a fost încătuşat şi amendat de jandarmi cu 1.700 de lei!

„În urma apelului primit prin sistemul unic de urgență 112, grupa de intervenție s-a deplasat în cartierul Govândari, unde un bărbat a asmuțit în repetate rânduri câinele pe trecători. Ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice și-a lăsat câinele, din rasa «Cane Corso», fără botniță și lesă, chiar asmuțindu-l în repetate rânduri pe trecători.

La solicitarea forțelor de ordine, proprietarul și-a închis câinele într-o mașină, blocându-se și el în autoturism. După aproximativ 30 de minute în care s-a încercat să se discute cu persoana în cauză, s-a luat hotărârea ca la fața locului să fie solicitat și un echipaj de ecarisaj, pentru a putea imobiliza patrupedul, acesta fiind ulterior transportat în siguranță la padoc“, informează jandarmii cărăşeni.

Ca măsură de siguranţă, oamenii legii au decis să-l încătuşeze pe bărbatul recalcitrant, fiind amendat cu 1.700 de lei, atât pentru tulburarea liniştii publice, cât şi pentru nerespectarea regimului deţinerii câinilor periculoşi şi agresivi, conform CAON.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns