Un incendiu a distrus o casă în vestul țării. Patru adulți și doi copii s-au salvat în ultimul moment

incendiu hynedoara

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică dimineaţă, la o gospodărie din satul Costeşti –  județul Hunedoara. Cele șase persoane aflate în locuință – printre care și doi copii, s-au autoevacuat din casă în ultimul moment.

CITEȘTE ȘI: Nu vă lăsați păcăliți: escrocii au adaptat metoda „accidentul” la perioada epidemiei

Potrivit ISU Hunedoara, echipaje de intervenţie alcătuite din 10 pompieri ai Detaşamentului Orăştie au acţionat pentru stingerea incendiului izbucnit.

La sosirea echipelor la locul în care se dezvolta incendiul au constatat că acesta se manifesta la acoperişul clădirii, cu o suprafaţă de aproximativ 100 de mp şi la anexe gospodăreşti pe 50 mp.

Pompierii au acţionat cu două autospeciale, cu capacitate de 5.000 şi 9.000 de litri, reuşind să limiteze arderea.

Din fericire, cei 6 locatari ai casei, 2 copii, de 14 şi 16 ani, şi 4 adulţi, au reuşit să iasă la timp din locuinţă. Echipajul medical a acordat îngrijiri unui bărbat, de 64 de ani, ce prezenta arsuri minore pe antebraţ şi unei femei, de 69 de ani, cu atac de panică. Ambii au fost transportaţi la UPU Orăştie pentru tratament de specialitate.

După stingerea incendiului, pompierii au concluzionat că, cel mai probabil, arderea a fost generată de un scurtcircuit la reţeaua electrică.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns