Un înalt demnitar timișean are Covid. Avertismentul său

Un înalt demnitar timișean are Covid. Avertismentul său

Ovidiu Drăgănescu, subprefectul cu atribuții de prefect în județul Timiș, a fost diagnosticat cu coronavirus. Se pare că el are o formă ușoară a bolii și a primit tratament la domiciliu.

Drăgănescu a transmis un mesaj referitor la transmiterea virusului: ”Mare atenție la transmiterea virusului prin școli și apoi în familii. Din ce mi s-a relatat, sunt părinți care ascund cazurile de infectare cu Sars-Cov-2 ale copiilor lor, în loc să informeze la clasă.

Copiii au forme mai ușoare, pe care unii părinți le declară ca fiind enteroviroze, deoarece simptomalogiile sunt asemănătoare. Astfel, orele vor continua în acele clase, deși ar trebui trecute în online pentru a nu mai infecta alți elevi și pe părinții acestora.

Sper că nu sunt cazuri când aceste lucruri se întâmplă cu acordul cadrului didactic de la clasa respectivă, știut fiind că online-ul nu are mulți adepți pe la noi.

De asemenea, testele rapide pot fi fals negative, ele neavând acuratețea unui test RT-PCR. În familia mea facem des teste rapide care ies negative, dar când eu am făcut test PCR am ieșit pozitiv.

În acest context pandemic, iată că ajungem cu multe localități la incidențe de peste 15/000 și nu știu dacă suntem în vârful valului 4”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un înalt demnitar timișean are Covid. Avertismentul său

  1. Hai sictir Draganescu Cracanescu cu aberatiile tale de doi lei. Asa cum nu exista Mos Craciun nici tu nu poti veni cu flatulatiile astea de rahat. Auzi la ei ” inalt demnitar de Timis” . Inapoia mea Satanooo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *