Se ascut săbiile într-o mare comună de lângă Timişoara

E haos total! O mare primărie din Timiş, lăsată cu organigrama în aer

Se ascut săbiile într-o comună periurbană. Ia amploare scandalul din Săcălaz, unde primarul nu reușeșete de nici un fel să comunice cu consilierii locali. Nu se mai țin ședințe de consiliu, primarul decide după capului lui, dar nu se concretizează nici un proiect.

Taberele se acuză între ele de interese imobiliare, fiecare având propriile variante. Cert este că în comună nu s-a realizat nimic în ultimul an, Săcălazul fiind la coada localităților limitrofe Timișoarei.

Primarul Nicu Viorel a anunțat printr-un mesaj agramat că  începe strîngerea de semnături pentru dizolvarea consiliului local, mesaj pe care-l reproducem integral:

”Va salut dragi prieteni săcălăzeni și beregsani

In calitate de primar, cu regret va anunț că, din păcate pentru comunitatea noastră, soluția funcționarii administrației în folosul cetățeanului și nu în folosul ( la fel ca in vechea administratie) celor care trebuie sa-si facă treaba din poziția de consilieri locali, va anunț ca din aceasta săptămâna (zilele urmatoare) se începe o campanie pentru strângerea semnăturilor necesare pentru dizolvarea Consiliului Local care, în ultimele luni si-a bătut joc de toată comunitatea. Detalii pe parcursul zilelor urmatoare”.

În același timp, însă, se pare că și opozanții primarului au declanșat o acțiune menită să ducă la un referendum pentru demiterea primarului. Din orice parte am privi lucrurile, cei care au de suferit acum sunt locuitorii comunei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Se ascut săbiile într-o mare comună de lângă Timişoara

  1. Cel mai slab primar din vestul tarii, sunt sigura de asta!
    Ilegalitatile sunt la ordinea zilei in primarie.
    Nicule, du-te si lasa Sacalazul sa se dezvolte! Mafiot ai fost de mic copil!

  2. Toata telenovela a inceput cu numirea lui A Boboi si nu  D Roba in functia de vice primar care e sustinut din spate de Lepa Brena care ie-a zambit frumos si efectul s-a vazut imediat au inceput prin contestarea in instanta a numirii viceprimarului si dupa aia orice propune primarul nu e bun ,parerea mea ca consilierii vor ca primaria sa functioneze la fel cum a functionat cu primarul I Todasca ,angajari fara numar ,terenuri vandute ,si alte jonglerii ,parerea mea e ca pana nu pleaca Lepa Brena din primarie nu va fi intelegere si colaborare consilieri -primar ,angajatii din primarie vor program de lucru cum vor muschii lor cu primarul N Viorel e cat decat un program de lucru acceptabil la fel la ca N Viorel a fost si primarul Campeanu si cand a murit au facut chef la camin ca au scapat de el si dupa aia a venit Epoca De Aur ptr unii

Lasă un răspuns