Un gest demn de urmat! Moş Crăciun a ajuns pe motor la patru familii nevoiaşe din Timiş

În apropierea Crăciunului, ” Gruparea Moto Timişoara ” a reuşit să facă pentru al 4-lea an consecutiv o acţiune caritabilă pentru a ajuta trei familii nevoiaşe din Urseni şi una din Albina.

Primul caz este un băiat paralizat în vârstă de 18 ani, care locuieşte împreună cu bunica sa, verişorul lui în vârstă de 11 ani şi pisicuţa lor, în Urseni. Pe lângă alimente şi alte daruri, băiatul a primit o saltea anti-escare şi produse de îngrijire extrem de necesare pentru un om ţintuit la pat.

De acolo, alaiul de spiriduşi ai Molului a plecat spre cea de-a doua familie, unde îi aşteptau o fetiţă de 8 ani şi un băieţel de 5 ani.

Ulterior, au poposit la o familie cu două fete gemene de 18 ani, iar ultimul caz a fost o familie cu două fetiţe gemene în vârstă de 3 anişori şi un băieţel cu probleme medicale din spectrul autismului.

Copiii au primit dulciuri, jucării şi hăinuţe, dar şi produse alimentare, pentru a avea un Crăciun în care să nu le lipsească nimic de pe masă.

Anul acesta, frumoasei acţiuni caritabile s-au alăturat şi salonul de înfrumuseţare Salon Star Timişoara, Gruppo Damidio – lubrifianţi auto şi Student’s Pub din Complexul Studentesc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.