Iată vin colindători! Video

Nașterea Mântuitorului a fost vestită la sediul redacției cotidianului ”Renașterea bănățeană” de colindători din județul Timiș.

Astăzi, ne-au trecut pragul copiii din cadrul grupului de colindători ”Steluțe bănățene” (Buziaș), conduși de solista de muzică populară Liliana Savu Badea. Grupul este format din copii proveniți din Lugoj, Chevereșu Mare, Gladna Română, Ficătari, Jdioara și Timișoara. Și cum putea fi primită mai drag vestea nașterii Domnului decât prin vocile suave ale copiilor care au răsunat la sediul nostru.

Tot astăzi, ne-a colindat și grupul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș condus de plt. adj Gheorghe Giuginca. De obicei aflați în diferite misiuni de ordine și siguranță publică, militarii în bleu jandarm au ales de această dată să vestească minunea nașterii Domnului. De-altfel, grupul de colindări ai IJJ Timiș ne introduc în spiritul sărbătorilor de iarnă în fiecare an.

De asemenea, de zece ani încoace ”Cavalerii lerului”, grup format din copii care au fost instituționalizați în cadrul Centrului de plasament nr. 10 Lugoj străbat județul oferindu-le gazdelor un adevărat spectacol prin care vestesc nașterea Pruncului Isus. Grupul este condus de Remus Lakatos și Nicolae Lungu. În această perioadă, tinerii vor colinda și seniori din cadrul caselor de bătrâni din Timișoara.

0 Comments

No Comment.