Un gest de milioane. Doi arădeni au restituit un portofel plin cu bani

Un bărbat și-a pierdut portofelul cu bani și acte, iar spre surprinderea lui acestea i-au fost restituite intacte în nici două ore.

O lecție de omenie, corectitudine cum rar mai vezi în zilele noastre tulburi și pline de răutăți ne este oferită de o familie de arădeni, familia Tamaș, care după ce au găsit un portofel pe jos plin cu bani și acte au contactat posesorul și l-au înapoiat intact.

Totul s-a întâmplat vineri, 27 noiembrie. Bărbatul care și-a pierdut portofelul, Arsene Cristian, a mers la redacția Jurnal arădean/Aradon, foarte afectat emoțional de cele întâmplate, pentru a le mulțumi acestor oameni cu inimă mare.

În portofel, pe lângă cardul de identitate, permisul de conducere și cardul bancar cu salariul, bărbatul mai avea și suma de 2.400 lei și 10 euro. În aproximativ două ore de la momentul în care și-a pierdut portofelul, chiar când se afla în sediul Poliției Județene Arad pentru a declara pierderea actelor, a primit un telefon, iar de la capătul firului, Arsene a auzit că portofelul a fost găsit şi că îl va primi înapoi cu tot ce avea în el.

 

A fost recuperat în două ore

„Am pierdut portofelul în jurul orei 11, în zona bisericii din Aradul Nou. La aproximativ o jumătate de oră mi-am dat seama că nu îl mai am și am început să refac traseul, să îl caut. Nu l-am găsit și mi-am pierdut orice speranță. Pe la ora 13, eram deja la Poliție, când am primit un telefon că mi s-a găsit portofelul. Am fost atât de emoționat încât l-am rugat pe domnul de acolo să noteze adresa… îmi tremurau mâinile. Doamna care l-a găsit, Tamaș Mirela, a înmânat portofelul soțului, Tamaș Ioan, care ulterior mi-a dat actele și banii cu tot ce era în el”, se confesează arădeanul Arsene Cristian.

„Este un gest foarte frumos din partea acestei familii. Eu sunt un om credincios și sunt convins că și acești oameni sunt credincioși dacă au făcut o așa faptă bună. Probabil nu le voi putea mulțumi niciodată pentru acest gest, dar mă voi ruga pentru toată familia lor, ca să fie sănătoși. Le mulțumesc din toată inima, iar acest exemplu ar trebui făcut de către toți cetățenii”, transmite Arsene Cristian familiei Tamaș.

aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns